Met deze 4 speeltjes wordt jouw zomer nog heter

redactie 18 Jun 2019 Entertainment

De zomer veel te warm voor een avontuur onder de lakens? Echt niet! De echte die hards knallen gewoon lekker door, óók op vakantie. Die zwetende lichamen tegen elkaar aan geven je juist het gevoel dat je leeft. Heerlijk toch. Ook als je denkt er écht even geen zin in te hebben zorgen deze speeltjes ervoor dat je aan niets anders meer kan denken. Kom maar doorrrrrrrr.

Willie vibrerende eitjes

Als je een romantisch diner hebt gepland met vrouwlief en je hebt zin in een spannend avontuur dan is dit het ideale speeltje. Bedien het eitje vanaf een afstand met een afstandbediening en laat haar tot een sidderend hoogtepunt komen. Er zijn tien verschillende vibratiepatronen. Hoe ver kun jij gaan voor ze haar climax bereikt? Ook voor de mindere dare devils onder ons is dit speeltje ideaal. Je kan het namelijk ook onder de douche of in bad gebruiken, want de Willie Toys Wireless Egg is waterdicht.

Fleshlight Flight

Wanneer je op vakantie gaat is het ook belangrijk om een momentje voor jezelf te nemen. Want zeg nu zelf, dat moet gewoon kunnen toch. Dus hoe handig is deze Fleshlight Flight dan? Retorische vraag natuurlijk, want het antwoord is: heel handig! Fleshlight is niet voor niets het best verkochte mannelijke speelgoed ter wereld. Haal hier de nieuwste van de nieuwste, stop ‘m in je handbagage en gun jezelf een momentje.

Dobbelstenen

Relaxen aan het zwembad, bakken op het strand, cocktails drinken aan de bar… klinkt allemaal niet heel verkeerd natuurlijk. Maar wij weten hoe je nog dat extra spicy randje kan geven aan je vakantie. Maak een reis die je niet snel meer zult vergeten. Boys, vergeet de kaartspellen en maak kennis met: de erotische dobbelstenen. Deze stenen zorgen voor nog meer spanning in de slaapkamer. Met drie dobbelstenen wordt er aangegeven wat je moet doen, op welke plek in het huis en op welk lichaamsdeel de handeling uitgevoerd moet worden. Met dit spel zul je niet snel verliezen. Love it.

Fleshlight Quickshot Vantage

Bereid je maar voor, want dit speeltje zorgt voor dubbel zo veel plezier. De Quickshot Vantage is de eerste Fleshlight masturbator die aan beide kanten geopend is. Hierdoor is het langs twee kanten te gebruiken. De masturbator is doorzichtig, dus je kan precies zien wat er gebeurd. Door het formaat is het mogelijk om hem te gebruiken in combinatie met orale bevrediging. Plus easy mee te nemen in je handbagage geile beer! Scoor hier je de Fleshlight Quickshot Vantage.

Beeld: willie.nl

Reageer op artikel:
Met deze 4 speeltjes wordt jouw zomer nog heter
Sluiten