Hoe jij de beste 4/20 van je leven kunt hebben!

Jaarlijks kijken wij best wel uit naar een aantal dagen. Zo is de release van de FHM500 altijd een hoogtepunt. Maar waar wij stiekem ook altijd wel naar uitkijken is de jaarlijkse ode aan de verboden broccoli, 4/20! De dag dat jij alles uit de kast kan halen om eens heerlijk te ontspannen. Dus heren, roll up, steek aan en geniet van de beste tips voor jouw perfecte 4/20 morgen!

Een jointje roken, een edible achterovergooien of een hasjtheetje zetten, allemaal manieren om in stijl te genieten van jouw 20e april. Maar wat zijn nou dé plekken en manieren om het te doen?

1: spacecake bakken met je maat

Lees maat als lover, of lees lover als maat, lekker zelf weten. Maar wat in ieder geval lachen om te doen is een flinke spacecake in de oven gooien. Zorg wel dat je de keuken een klein beetje doorlucht of een hele goede afzuigkap hebt, anders ruikt je huis nog dagen als een coffeeshop. Online kun je genoeg recepten vinden, maar wij raden deze aan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JonkoLovers® (@jonkolovers)

2: uitje naar de shop

Wij zijn in Nederland met ons gedoogbeleid redelijk vooruitstrevend als het gaat om het roken van het groene goud. Hierbij is het een leuke gegeven dat er in onze hoofdstad op ongeveer elke hoek van de straat een coffeeshop zit. Een keer een uitstapje maken naar een shop toe is best gaaf om te doen. Er zitten in Amsterdam verschillende shops waar je binnen kan genieten van je jointje én waar het mogelijk is om te genieten van een goeie burger of milkshake. De ideale 4/20 date als je het ons vraagt.

3: speciaal wietje op 4/20

Als je nou echt uit wilt pakken omdat je wellicht al vaker van een jointje geniet, is het een idee om een keer naar een speciale shop te gaan. Zo kennen we bijvoorbeeld De Boerejongens in Amsterdam, wat toch wel echt de apotheek onder de coffeeshops is. Hier wordt een breed assortiment verkocht waarbij je van goedkoop naar heel duur kan gaan. Wat voor de grote spacers bijvoorbeeld een leuk uitprobeersel is, zijn moonrocks, dit is zo’n beetje de kaviaar onder de cannabis. Dit zijn in THC gepaneerde toppen waarmee jij wel even zoet bent! Zoek dus iets speciaals uit en geniet ervan! Het is tenslotte nooit erg om jezelf eens te trakteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door O.G Moonrocks (@moonrocks.og)

4: sweet treats door de stad

Na één of meerdere jointjes heb je het helemaal te pakken: een vreetkick! Wat kun je hier het beste tegen doen? Jezelf eraan overgeven natuurlijk! Trakteer jezelf op een sweet treat en waar kun je dit nou het beste doen dan in onze (wiet)hoofdstad Amsterdam? Nergens! Wij worden al helemaal wild bij het idee van een gedecoreerde stroopwafel die onze zoete honger stilt. Wat ook een leuk idee is, is om je jonko-date mee te nemen naar Fabel Friet, waar je van alles en nog wat over je frietje kan laten deponeren, lekker!

5: Cozy bankhangen met je jonko-date

Allemaal leuk en aardig, maar na een jointje is het eigenlijk het lekkerst om gewoon lekker op de bank te ploffen. Wij raden aan om dan de PlayStation weer eens een slinger te geven, want spelletjes spelen is toch nét leuker als je zo stoned als een garnaal bent. Ook een aanrader is om een lekkere Disneyfilm of een simpele serie zoals Southpark aan te zetten!

Hoe jij je 4/20 ook viert, geniet ervan, wees verantwoordelijk en denk even aan deze tips!

Reageer op artikel:
Hoe jij de beste 4/20 van je leven kunt hebben!
Sluiten