21 keer per maand klaarkomen is goed voor je gezondheid

Redactie 4 jul 2017 Entertainment

Van rukken word je doof en masturberen is ongezond, allebei clichés die we nu keihard van tafel vegen. Onderzoek wijst namelijk uit dat je 21 zaadlozingen per maand moet hebben voor je eigen gezondheid. Dus laten we zeggen zo’n vijf keer per week.

Het is algemeen bekend dat mannen steeds meer in aanraking komen met prostaatkanker. In 2016 kregen ruim 11.000 mannen in Nederland deze diagnose en twintig procent van de mannen die vorig jaar kanker kreeg, had te maken met deze vorm.

Goede zaak dus dat hier onderzoek naar gedaan wordt, zoals bij de Harvard University bijvoorbeeld. Zij ontdekten dat niet alleen een goed dieet de kans op prostaatkanker kan verkleinen, maar ook een intensief seksleven.

Ze onderzochten 32.000 mannen en concludeerden dat mannen die vaak klaarkomen, minder kans hebben op deze vorm van kanker, 33 procent zelfs als je je aan de magische 21 houdt. Dat noemen we nog eens een win-winsituatie.

Het idee is dat er op deze manier waarschijnlijk gifstoffen je lichaam verlaten. Dus fuck dat detoxen met die ranzige sapjes en seks jezelf gewoon gezond. Oh ja, tomaten, biologische koffie en plantaardige vetten schijnen ook te helpen.

Reageer op artikel:
21 keer per maand klaarkomen is goed voor je gezondheid
Sluiten