Veronica heeft de uitzendrechten van de UFC gekocht

Elke keer weer moeten betalen om een MMA gevecht te kijken of het hele internet afstruinen voor een illegale stream. Aan al die ongein komt nu een einde, want Veronica heeft de rechten van de UFC gekocht per 2019.  Dat is goed nieuws! 

Met je normale tv-pakketje kun je straks alle matpartijen checken op Veronica. De zender ging al lekker door een paar jaar terug de Champions League rechten binnen te hengelen en door ook de best bekeken voetbalkantine van Nederland met Gijp, Genee en Derksen op de kop te tikken. Dit keer heeft John de Mol dus een nieuwe slag geslagen op sportgebied.

UFC

De graag geziene sport is door het beperkt aantal regels, altijd een waar spektakel. De ene hoek naar de andere hoek of een verwoestende karatekick zorgen voor het nodige vermaak bij de UFC-fans. Conor McGregor, Daniel CormierTyron WoodleyStipe MiocicKhabib Nurmagomedov, Georges St-Pierre zijn op dit moment de grootste sterren van de Octagon.

https://www.instagram.com/p/Brd9wtLg-8k/

Gratis op Veronica

Nadat Glory eerder al naar Veronica ging en vele kijkers erbij kreeg, zet Veronica nu weer een grote stap in het binnen halen van de kijkers. Het prachtige nieuws werd bekend gemaakt tijdens de uitzending Time To Fight. De zender neemt hierbij de rechten van de betaalzender Fox Sports over. Het eerste evenement die te zien zal zijn op het kanaal is het UFC Fight Night 143 op 19 januari.

https://www.instagram.com/p/BrV9jJXgBiR/

Manners

Reageer op artikel:
Veronica heeft de uitzendrechten van de UFC gekocht
Sluiten