Ducati Diavel 1260 S is een reden om je motorrijbewijs voor te halen

In november konden we al zien hoe Ducati de nieuwe modellen 2019 Diavel 1260 en Diavel 1260 S vol trots presenteerden. We moesten een tijdje wachten maar vanaf nu kan je eindelijk de trotste eigenaar van het racemonster worden. Voor de echte Ducati-fans is dat absoluut topnieuws. Hier zou je toch gelijk je motorrijbewijs voor halen?

De Italianen weten wel hoe ze een motor moeten ontwerpen, want dit is ook weer absoluut een prachtige bike. De Ducati Diavel 1260 S heeft een Testastretta 1262 DVT-motorblok met een vermogen van 157 pk. Ook zal deze sportievere variant worden uitgerust met volledig instelbare Öhlins vering, betere remmen, speciale wielen en het Ducati Quick Shift systeem. Wederom een prachtig pareltje van de tekentafel van Ducati waarmee je heerlijk door de bochten mee kan scheuren.

Ducati
Foto: Ducati

Kopen

Al op het internet aan het zoeken naar een plaatselijke Ducati dealer? Vanaf vandaag kan je namelijk pronken met het stukje kunst van het Italiaanse motorfietsmerk. Al wil je het bezit hebben over de motor dan moet je het bedrag van € 20.230 dokken in tegenstelling tot de standaardversie die € 17.590 kost. Niet goedkoop, maar dan rijd je wel op een van de dikste Ducati’s die er te krijgen is.

Ducati
Foto: Ducati
Ducati
Foto: Ducati

Maxim

Reageer op artikel:
Ducati Diavel 1260 S is een reden om je motorrijbewijs voor te halen
Sluiten