10 vrouwen voor de vrijgezellen onder ons om deze Valentijnsdag mee door te komen

redactie 14 Feb 2019 Girls

Valentijnsdag kan voor veel singles één van de meest kwellende, al dan niet walgelijkste dagen van het jaar zijn. De liefde hangt in de lucht, maar dit jaar nog net iets te hoog om er bij te kunnen. Volgend jaar beter, toch? Gelukkig denken we bij FHM ook aan alle vrijgezelle mannen. Daarom, speciaal voor jullie, 10 beeldschone dames die rechtstreeks vanuit de hemel op jouw beeldscherm neerdalen. Om rode oortjes van te krijgen. Fijne Valentijnsdag mannen!

View this post on Instagram

All summer ☄️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Elsa Hosk

We beginnen de verzachting van het Valentijnsgeweld met een prachtige Zweedse dame. Deze 30-jarige Elsa Hosk liep in 2011 én 2012 mee in de Victoria Secret show. ‘Da’s logisch’, zou Cruijff zeggen.

View this post on Instagram

Whilst we were at the beach I saw a drone patrolling the rip making sure everyone was safe. It had a life jacket attached to it too. Was the coolest thing I’ve seen in ages! ? @slinkii ?

A post shared by Pia Muehlenbeck (@piamuehlenbeck) on

Pia Muehlenbeck

Duitsland heeft blijkbaar meer te bieden dan alleen leuke auto’s. Deze Pia Muehlenbeck is er ééntje om zo snel mogelijk aan je ouders voor te stellen. Ze ronde een opleiding af om jurist te worden, maar koos uiteindelijk toch voor het modellenleven. Goede keuze, als je het aan ons vraagt.

View this post on Instagram

Work mode #AboutToday #BeachShoot

A post shared by Simone Villas Boas (@simonevillasboas) on

Simone Villas Boas

Een bloedmooi exemplaar dit. Ze stond al eens model in de allergrootste modebladen als de Vogue en de Elle, maar toch miste ze iets. Ze zat er waarschijnlijk al op te wachten, maar nu eindelijk heeft ze ook de erkenning van FHM. Heren, mannen en jongens: Simone Villas Boas!

View this post on Instagram

?

A post shared by Scarlett Rose Leithold (@scarlett) on

Scarlett Rose Leithold

De bekendheid van deze chick schoot net zo hard omhoog als de Apollo 13 na haar verschijning op de Instagrampage van Justin Bieber. Ze is vanaf haar vijftiende al model en dat verbaast ons eerlijk gezegd helemaal niet.

View this post on Instagram

A workout I can do at home, laying down, while I watch Silicone Valley? Say no more @balletbeautiful … Photo by @emersonmiller makeup hair @shlomihillel5

A post shared by Cora Skinner (@coraskinner) on

Cora Skinner

De oudste in onze lijst, met 33 levensjaren achter de rug. Zou je d’r niet geven, toch? Cora was vroeger cheerleader en dat zien wij natuurlijk al helemaal voor ons. C-O-R-A: CORA!

View this post on Instagram

Morninggg beautiesss … . “And in that moment, life was perfect. Not the kind of perfect where nothing is wrong, but the kind of perfect where the wrongs don’t matter” ? @mybodystore #mexico?? #elcenoteazul #biquinisdalenzi

A post shared by Gabriella Lenzi (@gabriellalenzi) on

Gabriella Lenzi

Gabriella was vroeger het schatje van Neymar, maar toen ze er achter kwam dat Neymar liever de grond kuste dan haar zachte volle lippen, was het wel klaar tussen de twee. Malle schwalbe-koning is het ook. Zonder gekkigheid, deze Braziliaanse schone is er natuurlijk één om in te lijsten en boven je bed te hangen. Of beter nog: zelf versieren en mee naar bed sleuren.

View this post on Instagram

Что-то давно Рудольфыча не было. Надо спросить, как у него дела ?

A post shared by Потешная (@olgachocolate) on

Olga Katysheva

Ja Olga, hou ze maar goed vast want straks vallen ze er nog uit. Geen idee wat er onder je Instagrampost staat. Vast iets in de trend van: ‘deze is speciaal voor de mannen die geen Valentijn hebben dit jaar.’ In dat geval, bedankt Olga en tot volgend jaar!

View this post on Instagram

My mom captured this happy moment when I visited home ??@prettylittlething ?? Where are you guys from?

A post shared by Fiona Barron? (@fiona.bl) on

Fiona Barron

19 jaar oud pas. Deze Mexicaanse godin groeide op als enig kind op een tropisch eiland. Die tropische temperaturen hebben haar blijkbaar goed gedaan.

View this post on Instagram

i can’t think of a caption butt here’s a pic @lkbphotography

A post shared by Sommer Ray (@sommerray) on

Sommer Ray

In principe hoeven we over Ray Sommer weinig te zeggen. Een blik zegt genoeg. Het zal je dan ook niet verbazen dat de kadetjes van deze dame twee jaar geleden de titel voor ‘Beste Billen van 2017’ kregen.

View this post on Instagram

⚡️emotionally stable like an IKEA table⚡️

A post shared by Tanya MITYUSHINA (@mit_tanya) on

Tanya Mityushina

Een set ogen waar je een moord voor zou doen. Kijkt dwars door je ziel heen. Ja, die Russen beschikken over een paar verborgen parels. Deze is alleen ondertussen iets minder verborgen. Tanya heeft op Instagram al zo’n 407.001 volgers…

Reageer op artikel:
10 vrouwen voor de vrijgezellen onder ons om deze Valentijnsdag mee door te komen
Sluiten