Zuid-Afrikaanse dude beschikt over man cave om van te dromen

Redactie 17 Jun 2019 Entertainment

We dromen allemaal wel van een omvangrijke man cave, waar we onze naar hartenlust kunnen uitleven met onze mannenhobby’s. Deze knakker heeft het in dat opzicht al helemaal voor mekander.

Hij heeft wel een paar architecten ingeschakeld die de ruimte hebben omgetoverd tot een bazige man cave, maar dat neemt niet weg dat het met stijl en smaak is gedaan. Eigenlijk is dit geen man cave meer, maar hebben ze er gewoon een complete woonkamer van gemaakt.

Entertainment in overvloed

Wij zouden in elk geval niet de behoefte hebben om nog uit deze te gekke kelder te komen. Het barst dan ook van de entertainment. Zo is er een tv-area en een aparte lounge-hoek. Verder beschik je over de onvermijdelijke bar waar je tot diep in de nacht pils kunt hakken met je maten. Als je het wat sportiever aan wil pakken, dan pak je je skateboard erbij om een middagje los te gaan in de skatehal die er ook nog eens bij zit.

En dan te bedenken dat we het nog helemaal niet hebben gehad over toys als een flipperkast, boksbal, pooltafel en gameconsole. Niet gek dit jongens, niet gek. Die zal wel een hoop vrienden hebben, denk je niet?

Foto’s: Inhouse Architects

Reageer op artikel:
Zuid-Afrikaanse dude beschikt over man cave om van te dromen
Sluiten