Zondag onbeperkt barbecuen én de WK-finale kijken bij The Butcher Social Club

Redactie 12 jul 2018 Entertainment

Zondag belooft een heerlijke dag te worden. Het kwik op de thermometer zal stijgen naar zo’n 27 graden, een lekker zonnetje zal schijnen op ’t bolletje en natuurlijk staat de voetbalwedstrijd der voetbalwedstrijden in de vorm van de WK-finale op het programma. Hoe kun je zo’n dag helemaal optimaliseren? Door te gaan barbecueën bij THE BUTCHER Social Club.

Mocht je de laatste editie hebben gemist dan is het nu zaak om er bij te zijn. De hotspot in Amsterdam tovert de lobby en het terras om tot überrelaxte barbecuespot voor jou en je vrienden. Reken op uniek uitzicht over ’t IJ, megasappige Angus beef burgers van de grill en vanaf 16:00 wordt de WK-finale uitgezonden op een big ass scherm. Voetbal, burgers, bier en vrienden. Veel beter gaat een zondag niet worden.

Menu

Wat er zoal op het menu staat? Een appetijtelijke selectie van minihamburgers. Slow cooked baby back ribs, hot dogs, crispy chicken wings, beef tacos, crispy squid en sweet corn fritters. Verder nog een beetje salade on the side en de onvermijdelijke butcher frietjes zijn ook van de partij. Loopt het water je al in de mond? Dat dachten wij ook!

De barbecue gaat aan om 13:00 uur en blijft warm tot een uurtje of 17:00 uur. Skip je ontbijt en je diner, want hierna heb je echt geen honger meer. De kosten bedragen €39,- (exclusief drankjes). THE BUTCHER Social Club ligt pal tegenover Amsterdam Centraal, dus uitstekend bereikbaar voor eigenlijk heel Nederland. Na de WK-finale wordt het feest nog even voortgezet in de Forbidden Garden tot een uurtje of 22:00 uur, waarna jij met een rond buikje weer lekker op de fiets of de trein stapt. Ben jij maandag weer helemaal ‘t mannetje. Enjoy!

The Butcher Social Club
Reageer op artikel:
Zondag onbeperkt barbecuen én de WK-finale kijken bij The Butcher Social Club
Sluiten