Met dit apparaat met neplippen kun je zoenen op afstand

Niet iedereen heeft de luxe om elke avond met zijn geliefde in een warm bedje te kruipen. Dit kan meerdere redenen hebben, of je hebt niemand, of je woont niet samen. Voor iedereen in deze categorie is er een gloednieuw apparaatje uitgevonden, de MUA. Klinkt eng, en dat is het ook. MUA is een apparaat waarmee je kunt zoenen op afstand.

Hoe ze bij de naam MUA komen? Het is het geluid van smakkende lippen bij een zoen. Wat een creativiteit weer, heerlijk.

Het zoenapparaat

Tegenwoordig hebben ook genoeg dames van vlees en bloed siliconen lippen, dus waarom dan niet gewoon voor de volle 100% gaan? Als je de naam van de startup die deze gadget heeft ontwikkeld uitspreekt, ben je vanzelf al aan het tongworstelen. Het is namelijk een uitvinding van Siweifushe. Aangezien het gemaakt is in China, verbindt je hem uiteraard met je telefoon. Het idee is dat er ergens op de wereld iemand anders tegelijkertijd met zijn MUA en zijn telefoontje klaar zit, zo kun je samen (geen) speeksel uitwisselen.

Zieke opties

Je wilt natuurlijk niet het idee hebben dat je een lijk zoent, dus hebben de makers van MUA gezorgd dat ‘ie opwarmt. Klinkt als een puik idee, maar in werkelijkheid lijkt de warmte niet te bevallen. Zo is er in de reviews al iemand te vinden die zegt dat het meer voelt als een warme speen. Als je op zoek bent naar een speentje klinkt dat dan wel weer prettig. Mocht je dit hele ding nog niet ongemakkelijk genoeg vinden, Siweifushe heeft bedacht dat je misschien ook wat geluid erbij wilt. De MUA reproduceert dus ook nog zoengeluiden. Hartstikke fijn…

Kassa

In China wonen zó veel mensen, dat zelfs als het totaal geen succes is, het nog steeds prima verkoopt. In de eerste twee weken sinds de release zijn er al meer dan 3.000 exemplaren verkocht en zijn er ook nog eens 20.000 bestellingen geplaatst. Dat zijn 40.000 lippen. Quick maths.

 

 

Reageer op artikel:
Met dit apparaat met neplippen kun je zoenen op afstand
Sluiten