Zo is Pennywise uit It zo eng mogelijk gemaakt

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

It breekt op dit moment alle records. Het was al de film met de hoogste opbrengst in het openingsweekend ooit voor een horrorfilm en dat vuurtje wakkerde voort in de hoogste opbrengst ooit voor een septemberfilm in elk genre.

In totaal heeft de film nu al 478 miljoen dollar opgebracht. Dat is niet voor niks, want het is gewoon echt een goede film. Wij zijn niet de enigen die dat vinden, want op Rotten Tomatoes scoort de film een score van 84% positieve reacties. Qua horror scoort alleen The Sixth Sense hoger met 85%. Ook IMDB is positief met een score van 8,0.

Het moge duidelijk zijn dat regisseur Andrés Muschietti goed werk heeft verricht. Niet in de laatste plaats dankzij het scouten van Bill Skarsgård als de acteur van Pennywise. Zijn scary blik, mimiek en lichaamstaal speelt hij een partijtje geniaal hoor.

Om bij de kinderen de best mogelijke schrikreactie uit te lokken, zagen zij de griezelclown voor het eerst in de projector scène. In deze video vertellen kids, reggiseur en Pennywise over hoe de clown zo eng mogelijk is gemaakt. Zit vol met spoilers, dus mocht je de film nog niet gezien hebben, maar nog wel willen kijken dan kun je deze beter overslaan.

Meer Pennywise? Deze fotoserie over de horrorclown is awesome

Reageer op artikel:
Zo is Pennywise uit It zo eng mogelijk gemaakt
Sluiten