Zo mis jij niks van fight van de eeuw Mayweather vs. McGregor

Redactie 26 Aug 2017 Entertainment

De afgelopen maanden loopt de hype rondom het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor behoorlijk uit de hand. Iedereen is hyped voor de fight dat ‘het gevecht van de eeuw’ moet worden. Wij frissen je geheugen even op, over waar jij ook alweer live het gevecht volgt in de nacht van 26 op 27 augustus.

Het AD meldt van de week nog dat er nog veel kaarten beschikbaar zijn, voor de fight in Las Vegas. Niet gek als een kaartje voor de meest verrotte plek alleen al 1.500 euro kost. Voor een plekje op de eerste rij leg je zelfs 90.306,15 euro neer.

Bioscoop
Omdat de meeste van ons niet naar Las Vegas reizen en zo’n achterlijk bedrag niet betalen, zijn er verschillende mogelijkheden om het toch live te volgen. Pathé opent namelijk vijf bioscopen waardoor jij de fight ziet in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Een flink nachtje doorhalen omdat je al om 03.00 uur aanwezig moet zijn. Voor 12,50 euro heb jij een prima plek om het gevecht te volgen.

Bij Vue Cinemas betaal je slechts 7,50 euro om erbij te zijn. Zij openen hun deuren in Amersfoort, Hoorn, Apeldoorn, Den Bosch, Kerkrade, Eindhoven en Alkmaar.


Voorspellingen UFC-vechters

Volgens mij zijn de fans duidelijk meer op de hand van McGregor. Naar mijn mening heeft Mayweather iets onsympathieks over zich, maar het is een geweldige bokser met een enorme record. Ik kijk uit naar het gevecht. Als UFC vechter sta ik absoluut aan de kant van Conor. Het zou geweldig zijn als hij wint.
Alistair Overeem, #1 UFC zwaargewicht

“Met de stootkracht van McGregor heb je altijd een kans, maar we weten niet hoe zijn linkerhand aankomt met bokshandschoenen aan. Floyd Mayweather denkt niet aanvallend, maar verdedigend en McGregor doet juist het omgekeerde. Mayweather is de beste van de wereld en McGregor moet voor hem oppassen. De Ier moet zorgen dat hij snel aanvalt voordat hij in de valkuilen van Mayweather valt. McGregors onvoorspelbaarheid vind ik het meest intrigerend aan hem. Dat gaat het gevecht zo interessant maken.
Dan Hardy, UFC weltergewicht en commentator

“Ik zeg niet dat het een mismatch is want Conor is een geweldige vechter, maar Floyd staat 49-0 en Conor heeft nog nooit gebokst. Conor beweegt niet als een bokser maar misschien wordt juist die onorthodoxe stijl wel zijn grootste voordeel in dit gevecht.
Michael Bisping, UFC middelgewichtkampioen

“Ik denk dat het een geweldig gevecht wordt waarin alles kan gebeuren. Ik denk dat Conor het kan winnen binnen de eerste drie rondes. Ja, ik denk dat hij Mayweather kan verslaan”.
Amanda Nunes, UFC bantamgewicht kampioen

“Mayweather wint absoluut. Ik denk dat Mayweather met Conor gaat spelen. Ik denk dat er geen enkele stoot van Conor aan zal komen.”
Fabricio Werdum, #2 UFC zwaargewicht

 “Ik ben absoluut voor Conor. Zijn stijl is compleet anders dan wat Mayweather ooit heeft gemaakt en dat wordt een probleem voor Mayweather. Ik kijk uit naar de stoten met die linkerhand van Conor. De eerste zal sneller komen dan je denkt – binnen de eerste drie ronden”.
Gunnar Nelson, #11 UFC weltergewicht


Thuis
Je kunt er natuurlijk voor kiezen een shady livestream aan te zetten waardoor je of de helft mist door reclame, of nieuwe apparatuur moet kopen door een virus. Veel veiliger is om het te checken via Fox Sports. Zij zenden het gevecht namelijk live uit, inclusief voorbeschouwing met Remy Bonjasky.

Als je nou geen abonnee bent bij Fox Sports, kun je toch de fight zien. Je kunt namelijk eenmalig een digitale toegangskaart aanschaffen, daarmee volg jij de volledige uitzending voor 7,95 euro.

Welke manier je ook kiest; vroeg opstaan wordt het sowieso. Als het gevecht net zo spectaculair is als de voorbereiding is dat het wel helemaal waard. Zet je wekker, zaterdagnacht / zondagochtend om 05:00 uur is het zover.

Reageer op artikel:
Zo mis jij niks van fight van de eeuw Mayweather vs. McGregor
Sluiten