ZeeZout Festival verrast ons met superdikke line-up voor 2024

Liefhebbers van elektronische tonen opgelet, ZeeZout sluit de zomer af met een line-up waar wij alleen maar van kunnen dromen. Het is wellicht niet het laatste festival van jouw zomer, maar wel eentje waarbij je echt alles voorbij gaat horen komen.

Op 30 maart trapt DGTL, net als elk jaar, het festivalseizoen af. Voor echte zomerse festivals moeten we nog even wachten tot de zomer officieel begint. En wat is nou een mooiere manier om de laatste zomertonen op te nemen dan op een knaller van een festival? Hier weet ZeeZout op 31 augustus wel raad mee. Wij nemen de line-up even met je door.

Line-up ZeeZout 2024

Als wij de volledige line up bekijken vallen een aantal namen ons gelijk op. Zo weten we dat Malugi dikke maatjes is met razend-populaire Marlon Hoffstadt. Deze twee kondigden recent nog aan samen een label te zijn gestart en zijn allebei te beluisteren op het nummer Faster Alone. Dit optreden belooft dan ook een echte trancebanger te worden. Een absolute aanrader vanuit de redactie is Bad Boombox die gegarandeerd zorgt voor een energieke set. Nog een artiest die je zeker moet gaan checken tijdens ZeeZout is Mall Grab. Deze Britse DJ kunnen we kennen van zijn overweldigende Boiler Room set die hij in Melbourne heeft mogen spelen. Dit is samen met Narciss, Sally C & Elias Mazian een terugkerende artiest op ZeeZout festivals. Voor de volledige line-up kun je de website van ZeeZout bekijken.

ZeeZout 2024

De festivals van ZeeZout worden gedurende het hele jaar gehouden op betoverende locaties. Zo kende het festival sinds 2011 enkele hoogtepunten met edities op het strand bij Woodstock tot in de Lofi in Amsterdam. Al deze edities komen aan het eind van de zomer bij elkaar tot een muzikaal hoogtepunt dat plaatsvindt in de Tuinen van West in Amsterdam. Dit jaar zal deze intieme locatie vier stages bieden waarbij de trance en andere tonen zullen klinken tot in de late uurtjes.

Early tickets voor het festival 2024 zijn vanaf 27 februari 12:00 te koop via hun officiële website. In de eerste fase zullen de kaarten 45 euro kosten.

Reageer op artikel:
ZeeZout Festival verrast ons met superdikke line-up voor 2024
Sluiten