Yves Carter Studios pakt uit met vette lentecollectie aan sneakers

Redactie 27 Feb 2019 Entertainment

Een van de vetste sneakermerken van eigen bodem, is Yves Carter Studios. Met de lente in het vooruitzicht, hebben zij net een toffe nieuwe collectie uitgebracht. Hier worden we weer eens heel erg hebberig van.

Het is alweer de zevende collectie van het sneakermerk waarbij ze dit keer gaan voor ‘een optimistische, vitale uitstraling’. Laten wij nou net hartstikke positieve jongens zijn, dus dit klinkt als een schoen naar ons hart.

Ook voor deze collectie is weer een totstandkoming van Italiaans topleer en een Portugese productie. Het leer is nog verder gedroogd en verfijnd. Zo bieden de Nubucks een ‘peachtouch’ handgevoel en is er een mooi contrast tussen gewaxte suedes en glad nappaleer. Ja vriend, dit is het echte werk.

Low-Top is redactiefavoriet

Vooral de Low-Top (zie foto hierboven) en de Mid-Top in het bordeauxrood kunnen ons zeer bekoren. Een strakke minimalistische sneaker zonder poespas. Een sneaker die je aankan onder een pak bij een mooi eventje, maar ook prima kan dragen onder een spijkerbroek als je het hart probeert te veroveren van je Tinderdate. De prijs van de Low-Top ligt op €220,-.

Qua kleuren valt het een en ander te kiezen. Denk aan wild aubergine, succulent green, baked yellow en illusion blue, waar gouden accenten zorgen voor de finishing touch. Hieronder hebben we de vetste exemplaren uit de collectie alvast geselecteerd. Je kunt je favoriete sneaker vanaf vandaag krijgen via een exclusief stel geselecteerde winkels en natuurlijk online bestellen via yvescarter.com.

Reageer op artikel:
Yves Carter Studios pakt uit met vette lentecollectie aan sneakers
Sluiten