De genomineerden voor All Time Favorite: Yolanthe Cabau

Dit jaar is een bijzondere editie van de FHM500, want we vieren onze 20e verjaardag. Dat gaan we opluisteren met een speciale side verkiezing: de All Time Favorite Award. De vrouwen die in de afgelopen twee decennia zo’n indruk hebben gemaakt, dat ze een plekje in de FHM Hall of Fame verdienen. Wij hebben een aantal beauty’s geselecteerde die kans maken om deze bijzondere titel te ontvangen. Vandaag stellen we je voor aan de vijfde genomineerde: Yolanthe Cabau.

Yolanthe, wauw. We zwijmelen ondertussen nog even weg met de fantastische shoot die we eerder al met haar mochten schieten. Speciaal voor ons liet ze zich van haar sexyste kant zien en opende ze het FHM500-bal. De prachtige Yolanthe werd al drie keer uitgeroepen tot FHM’s meest sexy vrouw van Nederland. Die nominatie voor All Time Favorite verdiend ze dus dubbel en dwars.

https://www.instagram.com/p/B9Udo2vjXTM/

Yolanthe Cabau

We kennen Yolanthe allemaal wel van haar acteer- en presenteerwerken. Yolanthe was de smoes om eens even de TV aan te slingeren en naar films als F*ck de liefde te kijken. Daarnaast presenteerde ze ook Try Before You Die, Twinzz, Expeditie Poolcirkel en nam ze in 2018 het stokje van Chantal Janzen over bij De Jongens tegen de Meisjes. Verder zagen wij haar ook, met Kaj Gorgels aan haar zijde, Temptation Island VIPS presenteren. We moesten even goed kijken of Yolanthe niet zelf een verleidster was. Wij zouden wel op dreamdate willen met deze dame. Het zou je misschien niets verbazen, maar Yolanthe neemt wel eens vaker een prijs mee naar huis. Zo won ze in 2006 een prijs voor haar werk bij BNN en sleepte in 2008 op de Gouden Televiziering-gala een Telivizier Talent Award binnen. Lekker bezig, Yo!

Maar waar we Yolanthe momenteel het beste van kennen is van haar prachtige shoot(s) die ze voor ons deed. Het was al even geleden dat Yolanthe voor de camera stond. Blijkt maar weer dat ze het modellenwerk niet is verleerd. Jaren geleden stond ze al wel eens in ons blad met een pikante shoot. Dat deed ze dit jaar dunnetjes over, al was het wel weer even wennen voor de actrice. “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen.” Zou Yolanthe met deze shoot de titel All Time Favorite krijgen? We gaan het zien. Jij kan hier je steentje aan bijdragen! Wil jij je stem uitbrengen op de prachtige Yolanthe Cabau? Dat doe je door hier te klikken. Maar eerst dit heerlijke filmpje!

Reageer op artikel:
De genomineerden voor All Time Favorite: Yolanthe Cabau
Sluiten