Kunstenaar Xi Ding transformeert Marvel personages in cartoonfiguren

Redactie 7 mei 2018 Entertainment

Al het Marvelgeweld dat de afgelopen jaren onze kant op geslingerd is, is (bijna alles) gebaseerd op de stripboeken. Tijdens de casting voor de films zochten de producers acteurs uit die met de nodige make-up en kostuums eruit konden zien als de almachtige superhelden. Nu heeft designer Xi Ding het omgekeerde gedaan. Hij heeft cartoons gemaakt van de superhelden die we kennen uit de films.

De cartoons lijken dan dus ook op de acteurs die de Marvel helden spelen in de films. Het werk ziet er gelikt uit, een beetje als een animatiefilm versie op de speel films die we zo lief hebben.

Xi Ding

Xi Ding is een kunstenaar uit Oostenrijk die zichzelf het beste kan omschrijven als een ‘face designer’. Hij heeft er zijn specialisatie van gemaakt om karikaturen te maken. Hij maakt zijn karakters stapje voor stapje totdat het resultaat verbluffende goed is, check de foto’s maar.

Zijn karakters

Hij heeft een grote passie voor films, vandaar dat hij de personages uit zijn favoriete films is gaan namaken. Het resultaat is geweldig en het grappige is dat de personages die hij na schetst van origine ook stripfiguren zijn. Aanschouw zijn werk hieronder:

Spiderman

Black Widow

Black Panther

Iron Man

Mantis

Thor

Doctor Strange

Nakia

Gamora

Killmonger

Shuri


Foto: Xi Ding

Reageer op artikel:
Kunstenaar Xi Ding transformeert Marvel personages in cartoonfiguren
Sluiten