Moeite met vrienden maken? Koop een eend

Het internet blijft een magische plek. Als je echt even goed doorzoekt, kom je de meest bizarre dingen tegen. Zoals iemand die frietpannen knutselt op gekke plekken, of gewoon iemand die een eend als vriend heeft. Ja, echt. Ontmoet Seducktive. Dat is inmiddels een hele beroemdheid geworden.

Wrinkle de eend

Ken je de eend nog die de marathon van New York rende? Of dat filmpje van hoe je een eend moet optillen? Dat is dus allemaal gewoon dezelfde eend. Ze heet Wrinkle. Haar baasje en zij zijn beste vrienden en dus besloten ze samen een YouTube-kanaal te beginnen. Op Seducktive kun je alle avonturen van de twee volgen.

Ze gaan schaatsen, naar Hollywood, naar een McDonald’s en nog veel meer. Zelfs de geboorte van Wrinkle is te zien op de interwebz. En hoe suf dit ook klinkt, het is echt hartstikke leuk. Na twee video’s kun je niet meer stoppen en lig je ineens om half vier ’s nachts nog steeds naar een eend te kijken.

Famous

De views gaan helemaal door het dak en dat leverde Wrinkle zelfs haar eigen merchandise op. Als je nog een T-shirt, tas, muts of mok nodig hebt, Wrinkle heeft ze voor je. Op haar website kun je ook gewoon een donatie achterlaten. “Wrinkle gaat waarschijnlijk nooit nooit studeren, maar we zullen het sparen voor haar snacks, reizen en de eendencommunity.”

Wij krijgen ook helemaal zin om onze vrienden en vriendin te laten voor wat ze zijn en de rest van ons leven lekker met een eend door te brengen. Dat ziet er net zo leuk uit. Niets ten nadele van onze matties.

Reageer op artikel:
Moeite met vrienden maken? Koop een eend
Sluiten