Ga cocktails drinken met je vrienden tijdens de Woodford Mondays

Klaar voor goed nieuws? Woodford Reserve is terug met hun concept Woodford Mondays! Het whiskymerk begon in 2023 met dit concept en gaat hier heel spoedig een vervolg aan geven. Maandag 26 februari staat de eerste gepland. Wij nemen alle events van de komende weken met je door. Choose your favorite! 

Tijdens de Woodford Mondays worden er vijf spectaculaire avondevenementen georganiseerd voor cocktailliefhebbers die nog een extra dagje aan hun weekend willen plakken. Woodford Reserve is een exclusief bourbonmerk dat met liefde gerund wordt door Chris Morris en Elizabeth McCall. Zij laten ons laten zien dat de beste bourbon niet alleen gemaakt wordt met tijd en geduld, maar ook met kunst en wetenschap. Dit meesterschap komt samen in de onderstaande evenementen. We worden er spontaan dorstig van!

26 februari | Woodford Reserve & The Hoxton present: Classic Movie Night

Wil jij zeker weten dat je geen Blue Monday ervaart komende maandag? Koop dan snel je tickets voor de exclusieve filmavond in The Hoxton Hotel. Hier kun je nippend aan een klassieke Mint Julep genieten van de film The Great Gatsby. In de gezellige stijl van het hotel kun je helemaal wegdromen in de film en jouw week perfect beginnen.

Tickets: €20 , inclusief welkomstcocktail en popcorn.
Locatie: The Hoxton Amsterdam | Herengracht 255
Tijd: 19:00-22:00
Reserveren: via The Hoxton

4 maart | Woodford Reserve & Flying Dutchmen Cocktails present: Soenil Bahadoer

Ben jij een liefhebber van lekker eten met bijpassende drankjes? Zorg dan dat je 4 maart vrijhoudt in je agenda. Op de eerste maandag van maart slaat Woodford Reserve namelijk de handen ineen met sterrenchef Soenil Bahadoer. Hier word je gedurende de avond beziggehouden met de lekkerste streetfoodbites gepaard met een stevige bourbon-cocktail. Dit alles in de sfeervolle cocktailbar Flying Dutchman Cocktails.

Tickets: €49,50, inclusief drie cocktails en bijpassende bites
Locatie: Flying Dutchmen Cocktails | Singel 460
Tijd: Shift 1: 17.00 – 18.30 // Shift 2: 18.30 – 20.00
Reserveren: via Flying Dutchmen Cocktails

11 maart | Woodford Reserve & Pulitzer’s Bar present: A whiff of AI

Laat op 11 maart al je zintuigen samensmelten tijdens het exclusieve evenement in de Pulitzer’s Bar. Op deze avond vul je een vragenlijst in waarmee vervolgens een op maat gemaakte parfum voor jou wordt ontwikkeld. Dit allemaal met behulp van AI. Tijdens dit evenement heeft het personeel van de betoverende bar een exclusief cocktailmenu voor je klaarstaan wat ook weer volledig gebaseerd is op geuren. Daarnaast is er een parfum ontwikkeld dat perfect samengaat met het cocktailmenu van de bar.

Tickets: onbekend
Locatie: Pulitzer’s Bar | Keizersgracht 234
Tijd: 18:00-22:00
Reserveren: via Publitzer’s Bar

18 maart | Woodford Reserve & Door 74 present: New & Old Fashioned

Alle fashionista’s opgelet! 18 maart wil je niet missen. Tijdens deze een-na-laatste editie van de Woodford Mondays slaat het merk een stijlvolle weg in. Modeontwerpster Fleur Bravenboer van Flora Bandana heeft namelijk de stijl van mooie bourbons laten terugkomen in een limited edition fashion item. Bestel deze avond een heerlijke cocktail aan de bar van cocktailbar Door74 en neem een gepersonaliseerd item in ontvangst!

Tickets: onbekend
Locatie: Door 74 | Reguliersdwarsstraat 74
Tijd: 18:00-24:00
Reserveren: via Door74

25 maart / Woodford Reserve & Sins of Sal: The guilty pleasures of a chef

Op de laatste Woodford Monday wordt er een culinaire avond voor je georganiseerd door Martin Eisma. Hij is mixoloog (ja, dat is een woord) van cocktailbar Sins of Sal. Deze bar is de ideale uitvalsbasis voor een avond vol smaaksensaties. De bartender heeft een selectie van zijn boozy guilty pleasures voorbereid.

Tickets: €30, inclusief welkomstcocktail en bite
Reserveren: via Sins of Sal
Locatie: Sins of Sal | Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam
Tijd: Shift 1: 18.00 – 20.15 // Shift 2: 20.30 – 22.30

Dus?

Kies je favoriete bar, trommel je vrienden op, haal die tickets in huis en maak je op voor een stijlvol avondje cocktails drinken. Hieronder nog een kleine sfeerimpressie wat je kan verwachten.

Reageer op artikel:
Ga cocktails drinken met je vrienden tijdens de Woodford Mondays
Sluiten