Wondermiddel helpt jou van voortijdige zaadlozing af

Redactie 7 mrt 2017 Entertainment

Lig je net lekker te rollebollen in bed met je droomvrouw. Maanden heb je gefantaseerd hoe het zou zijn als je kon rampestampen met die heerlijke dame en dan is het eindelijk zover, is het na een paar stootjes alweer afgelopen door een voortijdige zaadlozing.

Feels GIF - Find & Share on GIPHY

Herkenbaar? De cijfers liegen niet: zo’n 40% van de mannen tussen de 18 en 60 jaar geeft aan last te hebben van dit probleem. Voordat je goed en wel bent begonnen, sta je al op klappen. Goed nieuws voor deze mannen: de producent van Viagra heeft een middel ontwikkeld die dit probleem zo goed als zeker oplost!

Het wondermiddel wordt Fortacin genoemd en professor Mike Wyllie, die ook al het erectiestimulerende pilletje bedacht, is bijzonder tevreden over zijn spray. Het is de bedoeling dat de penis voor gebruikt wordt behandeld met Fortacin: je sprayt het over je geslachtsdeel en hierdoor wordt je genotsknots een klein beetje verdoofd. Mannen komen in de meeste gevallen erg snel klaar door hypergevoeligheid en dit wordt door het middel zo goed als uitgeschakeld. Het ejaculeren zou gelukkig nog steeds hetzelfde voelen wanneer je het Fortacin gebruikt.

#Impastor GIF - Find & Share on GIPHY

In de tests die een paar maanden duurden, werden baanbrekende resultaten geboekt, aldus Wyllie. Mannen konden het gemiddeld zo’n vijf keer langer volhouden! Vijf keer langer! Dat is in plaats van twee snelle minuutjes opeens tien stomende minuten je vriendin alle hoeken van de kamer laten zien! Na een langer gebruik zijn de resultaten nog duizelingwekkender want zo zou je na negen maanden actief sprayen bijna tien keer zo lang kunnen blijven gaan.

Deze heilige graal is binnenkort te vinden in de winkels en zal starten op een heftige prijs van $125, de spray kun je dan wel twintig keer gebruiken. Hoe meer mannen de spray gaan gebruiken, hoe goedkoper Fortacin zal worden, is de verwachting. Aan de andere kant: het plezier dat je je partner ermee doet, is bijna onmetelijk!

Mlb.Com GIF - Find & Share on GIPHY

Maxim

Reageer op artikel:
Wondermiddel helpt jou van voortijdige zaadlozing af
Sluiten