Wonderlijke hamer is de uitkomst voor iedere klusser

redactie 17 Jul 2019 Entertainment

Iedere huis-tuin- en keukenklusser  of beginnende huttenbouwer heeft tijdens het timmeren weleens ongenadig hard op zijn duim geslagen. Keihard schreeuwen en naar de koude kraan rennen om vervolgens wekenlang met een dikke duim rond te lopen, fantastisch. Aan de ergernis komt gelukkig een einde dankzij deze futuristische hamer!

Met de hamer in de hand de volgende spijker op de juiste plek in het hout plaatsen en dan keihard uithalen. Dat gaat natuurlijk fout. Michael Young had genoeg van dit stikvervelende kwaad en besloot een hamer te ontwerpen die jou nooit meer op je vingers laat petsen.

De handige uitvinder keek voor inspiratie naar z’n spijkerpistool waar de spijkers automatisch uitschieten. Dit is alleen een groot, log en duur apparaat dat niet iedere klusser in de gereedschapskist heeft liggen.

FHM-klus hamer

Michael wist na heel veel ontwerpen, testen, opnieuw ontwerpen en proberen uiteindelijk een handzame, lichte en betaalbare hamer te ontwikkelingen dit iedere klus zo veel makkelijker maakt. In onderstaand filmpje geeft de inventieve klusser aan hoe zijn creatie uiterst simpel werkt. Dat wordt meteen naar de bouwmarkt rennen om ze te smeken dit kluswonder te gaan verkopen.

 

HiConsumption

Reageer op artikel:
Wonderlijke hamer is de uitkomst voor iedere klusser
Sluiten