Melania Trump heeft een soort horrorhuis gemaakt van het Witte Huis

Redactie 30 nov 2017 Entertainment

Kerst komt eraan en dat betekent dat we (lees: je vrouw/vriendin) weer los mogen gaan met de huiselijke decoratie. Altijd gezellig, zo’n kerstboom in huis met slingers, ballen en lampjes. Zo lang je je huis niet verandert in een knipperende miniversie van Times Square, zorgen die kerstattributen hoe je het went of keert altijd wel voor extra sfeer.

Ook bij onze overovoerburen aan de andere kant van de plas wordt de boom opgetuigd. Het is nog november, maar in het Witte Huis zijn ze maar alvast klaar. Mocht Melania zich natuurlijk mee bezig houden, want die heeft verder geen reet te doen omdat Ome Donald lekker aan het golfen is. Wordt het in elk geval gezellig in The White House.

Nou, mooi niet dus! Melania heeft het voor elkaar gekregen om het Witte Huis te veranderen in een setting die films als The Grudge, The Conjuring en Cabin in the Woods doet verbleken tot lieflijke Disney films. Tha fak hé. Wat is dit opeens voor creepy horrorhuis? Ze mag dan de lekkerste first lady aller tijden zijn, hier worden we niet vrolijk van.

Dit alles konden we mooi zien, dankzij de tweet van Stephanie Grisham, de Communications Director van Mel. Helemaal schitterend is het verschil met 2014, toen de Obama’s nog een gezellige boel maakten van het Witte Huis. Heerlijk illustratief weer voor de hele politieke transformatie die Amerika heeft ondergaan. Uiteraard kon het internet hier wel wat mee. Hieronder de beste reacties van Twitter.

boredpanda.com

Reageer op artikel:
Melania Trump heeft een soort horrorhuis gemaakt van het Witte Huis
Sluiten