Met Melania Trump krijgen we wel de heetste first lady ooit (en z’n dochter mag er ook zijn)

redactie 9 nov 2016 Girls

Zo. Dat was wel even schrikken toen we vanochtend op ons mobieltje keken. Donald Trump als 45e Amerikaanse president. Wie had dat ooit gedacht? Hebben die Babes for Trump toch geholpen. Je kan er van vinden wat je wil, uiteindelijk moet we het allemaal nog maar zien wat er van z’n grote woorden terecht komt. Misschien is klimaatopwarming inderdaad wel een Chinese uitvinding. We zijn in elk geval benieuwd wanneer de bouw start van die muur langs de grens van Mexico. Het is allemaal gissen. Een ding is zeker: de wereld heeft nog nooit zo’n aantrekkelijke first lady gehad als met Melania Trump.

Zij was ook degene die haar man motiveerde zich presidentskandidaat te stellen bij de Republikeinen. ‘De mensen zeiden dat hij niet de juiste man was. Volgens hen leidde het nergens toe, maar ik zei: “Als je het eenmaal bekendmaakt, gaat het als een speer. Het wordt ongelofelijk’, zei Melania een tijd geleden. Of ze haar man op fantastische ideeën zal brengen die de wereld de goede richting induwen , dat vragen wij ons ten zeerste af. Maar goed, ze kan altijd nog even kijken wat Michelle Obama zou doen. Misschien heeft zij nog ergens een mooie speech liggen. Maar dat ze er aantrekkelijk uitziet staat wat ons betreft als een paal boven water.

Melania Knauss-Trump is dan ook voormalig model. Ze werd in een ver verleden geboren in Slovenië, waarna ze in 2006 genaturaliseerd werd tot Amerikaans staatsburger. Tijdens haar modellencarrière stond ze op de cover van bladen als Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Glamour, GQ, Elle, was ze bikinimodel voor Sports Illustrated en was ze op 1 december 2000 te zien in een uitgebreide sexy shoot in, jawel, FHM. De first lady van de Verenigde Staten was ooit te zien in FHM. Ook daarvoor geldt: wie had dat ooit gedacht?

Dat wordt wat bij de staatsbezoekjes straks. En dan hebben we natuurlijk nog de dochter van Trump. Voortgekomen uit een eerder huwelijk met Ivana Marie Zelníčková. De dochter waarvan papa president zei: ‘If Ivanka weren’t my daughter, I would be dating her’. Haha, ja serieus. Ziek om over je dochter te zeggen toch? Dat soort opmerkingen gaan veel te ver, maar hij is niet blind. Ivanka mag er natuurlijk wel gewoon zijn. Ook weer een voormalig model.


Beeld: imgur.com

Conclusie? Het is allemaal nog afwachten hoe het straks verloopt met terrorismebestrijding, de problemen in het Midden-Oosten, de band met Rusland, Europa, de NAVO, abortus, homohuwelijk en het aanpakken van klimaatverandering. Maar de 70-jarige ‘Grab them by the pussy’ miljardair brengt wel een paar knappe verschijningen het Witte Huis in. Is er toch nog een positief punt aan de uitslag van Election Day. 

Openingsfoto: qpolitical.com

Reageer op artikel:
Met Melania Trump krijgen we wel de heetste first lady ooit (en z’n dochter mag er ook zijn)
Sluiten