De wintervagina zorgt voor een stortvloed van kritiek

redactie 4 okt 2018 Entertainment

Koning winter heeft nog niet op de deur geklopt. Hij is al wel onderweg, maar pas ergens in december hoor je geklop. Of is  het roetveegpiet met de goedheiligman, dat kan natuurlijk ook. In de winter is het natuurlijk lekker om tegen je vriendin aan te kruipen. Ook seks houdt jullie uiteraard warm, want geef nou toe. Wat is er nou fijner dan binnen een potje ballen terwijl het buiten keihard aan het sneeuwen is? Het volmaakte toch, dat dachten wij nou ook. Een plastische chirurg zei dat seks in de winter toch wat gecompliceerder is door de uitgedroogde wintervagina. Een wintervagina? Ja, wij moeten het ook even Googelen. 

Volgens Mary Burke, een klinisch verpleegster van het London Bridge Plastic Surgery and Aesthetic Clinic moeten vrouwen zich echt zorgen gaan maken over de kou rondom het heilige der heilige. Mary spreekt over een wintermodus die aan gaat wanneer het weer kouder wordt. De huid droogt uit door de kou, dus de vagina ook, zegt ze.

In de Britse media zei de chirurg dat het vooral bij mensen is, die in ruimtes chillen die verwarmd zijn, of airconditioning hebben, omdat daar minder vocht in de lucht zit. Een kommetje water op de kast zetten, kan volgens Mary het verschil al maken. Sure.

Bullshit

De Britse kranten maakten al snel korte metten met de wintervagina. Specialisten en gynaecologen zeiden in de krantjes dat het bullshit is, een fabeltje. De term belangenverstelling kwam ook al snel om de hoek kijken.  Onze lieve Mary is namelijk plastische chirurg die ook aanpassingen doet aan de vagina. Lekker doorzichtig. Daarnaast worden er in september de meeste baby’s van het jaar geboren. Die worden toch echt in de wintermaanden gefabriceerd.

Gewoon ervoor gaan

Tot slotte ging het op social media ook lekker los. FHM geeft je het advies om vooral niet te stoppen met seksen in de koude wintermaanden. Dat zou toch zonde zijn! Verwen je vriendin maar effe flink vanavond jongen, na al dit gelul heeft ze dat echt wel verdiend.

Telegraaf

Reageer op artikel:
De wintervagina zorgt voor een stortvloed van kritiek
Sluiten