Winter Garden Festival opent haar deuren en luidt het festivalseizoen eerder in dan ooit

Nog een paar weken bibberen maar dan mogen we weer genieten van het festivalseizoen. Huh nu al? Yessir, de organisatoren van het welbekende Mystic Garden Festival kondigen namelijk een Winter Garden Festival aan. Dit unieke winterfestival vindt plaats op 24 februari 2024 in Haarlemmermeer, met optredens van onder andere Eelke Kleijn, Luuk van Dijk en M-High. Zijn ze toch lekker het eerste festival dat zich in de wintermaanden al afspeelt. Boffen wij!

Winter Garden Festival

De organisatie streeft ernaar een evenement te creëren waar respect voor elkaar waarbij de natuur in het DNA zit. Iets dat ook gewoon hand in hand met muziek gepaard hoort te gaan, respect. Tania Davison, oprichtster van het festival, benadrukt: “Iedereen is welkom en de gasten zelf vormen de kern van het evenement. Zij bieden elkaar een gastvrije omgeving, ongeacht achtergrond of levenservaring, en wij zorgen ervoor dat de ervaring hier naadloos op aansluit.” Het Winter Garden Festival is een plek waar muziek, kunst en individuele expressie gewoon perfect samenkomen. Het festival is volledig ondergedompeld in een winters koninkrijk, met betoverende lichtshows die samen met de natuur de bezoekers versteld zullen doen staan.

Tunes

Hoewel ze normaal gesproken niet de focus op het aantal stages leggen is dat deze keer anders gepiept. Zo kunnen we van vier verschillende genres genieten waar bekende maar ook ruwe diamantjes hun muzikale emotie zullen tentoonstellen op de mixers.

Line-up

De line-up is ook ijzertjesterk, met techno DJ’s als Eelke Kleijn, Nico Moreno, DIØN, Cynthia Spiering en Hollt zorg je ervoor dat je hartslag wel op tempo blijft. Maar gelukkig kan je ook genieten van swingende house met Utrechters Luuk van Dijk, M-High en een b2b tussen Locklead en SlapFunk legend Samuel Deep. Het festival beschikt over vier podia die worden gehost door Mystic Garden Festival, Dockyard Festival, Cirque Mystique en TIJDMASJIEN.

Familie

Mystic Garden wordt georganiseerd door een hecht team dat zo goed loopt dat aanvoelt als familie en dat zie je ook terug in al hun producties. Het team, onder leiding van Coen van Dongen en Tania Davison, begon zo’n twaalf jaar geleden met het organiseren van evenementen in hun eenkamerappartement in Zaandam.

Wat begon als het Mystic Garden Festival in Amsterdam-Noord, met 1.800 bezoekers, groeide snel. Zes jaar later besloten Coen en Tania hun reguliere banen op te geven en zich volledig te richten op het creëren van unieke ervaringen. Hun passie voor kunstzinnige creaties en het verbinden van mensen heeft geleid tot bijna twaalf jaar evenementen die zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving met muziek, adembenemende decoraties, interactief straattheater en gezond eten. Creativiteit, gastvrijheid en duurzaamheid staan hierbij voorop.

Meer info over de lineup vind je op de site en kaartjes kopen kan hier.

Reageer op artikel:
Winter Garden Festival opent haar deuren en luidt het festivalseizoen eerder in dan ooit
Sluiten