Wingsuitvliegers vliegen bij een vliegend vliegtuig naar binnen

Redactie 29 nov 2017 Entertainment

We kennen allemaal de video’s waarin we basejumpers van een berg zien springen om vervolgens met een wingsuitpak kilometers door de lucht te zien vliegen. Fucking epic, maar inmiddels halen we daar onze schouders wel over op. Om tegenwoordig de aandacht te vangen als basejumper, moet je met iets zieks komen. 

Zo zagen we al eens een vrouw tussen twee gebouwen door vliegen in Panama. Verder hebben we natuurlijk nog daredevil Jeb Corliss die altijd wel te porren is voor een gekke stunt. Die keer dat ‘ie door een gat in de rotsen in China vloog bijvoorbeeld. Allemaal hartstikke indrukwekkend en krankzinnig, maar deze stunt van Fred Fugen en Vince Reffet komt met stip binnen in de top van het basejumpstuntklassement.

Het tweetal waaghalzen, ook wel bekend als The Soul Flyers, sprong van de Jungfrau Mountain in Zwitserland, waarna ze het voor elkaar kregen om bij een vliegtuig naar binnen te vliegen. Best gevaarlijk als je bedenkt dat als hij iets te ver gaat, hij in mootjes wordt gehakt door de propeller voorop.Holy fuck man, zelfs in de gekste Hollywoodfilm hebben we nog nooit iemand zo zien ontsnappen. Misschien een leuke om te onthouden voor de volgende James Bond?

Reageer op artikel:
Wingsuitvliegers vliegen bij een vliegend vliegtuig naar binnen
Sluiten