Win tickets voor bazenfilm The Infiltrator

redactie 28 sep 2016 Entertainment

Als je een goede film wilt zien dan kun je nu in de bioscoop terecht bij The Infiltrator. Het waargebeurde verhaal vertelt het leven achter Robert Mazur. Voor zijn vrienden was hij een eenvoudige ambtenaar, maar in de onderwereld beter bekend als Bob Musella, een grote speler in het meest gewelddadige drugskartel ter wereld, het Medellín kartel van Pablo Escobar.

Wat deze mannen niet wisten is dat Bob Musella eigenlijk een undercover agent was voor de Amerikaanse geheime dienst. Sterker nog: hij speelde de hoofdrol in een van de grootste undercoveroperaties in de geschiedenis van de Amerikaanse geheime dienst. Tientallen invloedrijke criminelen en corrupte bankiers werden door zijn toedoen opgepakt en veroordeeld.

Met gevaar voor eigen leven verwerkte Mazur zijn ervaringen in het boek De Infiltrant. Zijn bloedstollende verhaal werd verfilmd met Bryan Cranston (Heisenberg aka Walter White uit Breaking Bad) in de hoofdrol. Wij hebben ‘m gezien en het is een absolute topfilm. Wil je hierbij zijn? Wij geven 5×2 tickets weg! Of dat nog niet genoeg is mogen ook nog vijf exemplaren van het boek verloten.

Winnen?
Mail naar prijsvragen@fhm.nl waarom jij deze film wilt zien en/of het boek moet lezen en alles komt goed.

Reageer op artikel:
Win tickets voor bazenfilm The Infiltrator
Sluiten