Win gratis tickets voor de nieuwe Rambo: Last Blood

redactie 16 Sep 2019 Entertainment

Het is weer zo ver mannen. Je favoriete actieheld Stallone kruipt nog één laatste keer in de huis van ’s werelds meest badass commando in Rambo: Last Blood. Dit wordt gegarandeerd een van de beste actiefilms van het jaar, waarin Rambo nog een laatste keer zijn vijanden kapot knalt. Explosies, vuurgevechten, vliegende ledematen, al met al staat er knalharde actie op het menu. We voelen de bioscoopdeuren al trillen. Op 19 september knallen ze officieel open, want dan is Rambo: Last Blood te zien in de bioscoop. Laten wij nou net kaarten weggeven voor dit spektakel.

Rambo: Last Blood is alweer de vijfde in de filmreeks. Eerder verschenen Rambo: First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988) en Rambo (2008). Zoals je weet speelt tank Sylvester Stallone in elke film de hoofdrol. Met rollen als Rocky, Rambo en Barney Ross in The Expendables is Sly niet weg te denken uit de actiewereld van Hollywood.

Het vijfde deel

Het verhaal is een vervolg op Rambo (2008). John Rambo heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Maar dan wordt zijn pleegdochter ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Dat laat John natuurlijk niet over zijn kant gaan. Hij besluit om nog één keer de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel, net over de grens in Mexico. Je kan je enigszins voorstellen wat er dan gebeurt en als het kartel wraak wil dan moet John al zijn skills gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

Ja boys, Stallone is back in business en dit moet jij in de bios zien. Laten we daar nou net kaarten voor weggeven! Kijk voor de zekerheid nog even de trailer en injecteer jezelf met een vette portie actie en adrenaline. Laten wij nou net tickets weggeven.

Win bioscoopkaarten voor Rambo: Last Blood

Wij hebben de eer om enkele kaarten voor dit spektakel weg te geven! In totaal geven we 5×2 stuks weg. Bovendien hebben we ook nog een special price, in de vorm van 2×2 tickets voor de Beer, Burgers en Blockbusters-voorstelling bij Kinepolis in Utrecht op 18 september. Een toffe mannenavond met bier voor een euro, gratis hamburgers en natuurlijk Rambo: Last Blood. In totaal geven we dus 7×2 tickets weg! Jij hoeft alleen maar je warface mee te nemen en ervoor te zorgen dat je wat burgers naar binnen kan werken, de rest van je topavond gaat helemaal vanzelf. Tag in de comments op Facebook de vriend /vriendin waarmee je deze film moet zien en zeg waarom juist jij deze tickets moet winnen. Succes!

Reageer op artikel:
Win gratis tickets voor de nieuwe Rambo: Last Blood
Sluiten