Win tickets voor Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Redactie 27 Jul 2019 Entertainment

Er staat veel moois in de steigers in de categorie bioscoopfilms. Een van de meest vermakelijke films van deze zomer moet Fast & Furious: Hobbs & Shaw worden. Laten we daar nou net tickets voor weggeven.

 Ja oké, ze weten de Fast & Furious serie wel uit te melken tot de laatste druppel, maar je kan niet zeggen dat je niet vermaakt wordt. Dit is de eerste stand-alone film van de de F&F franchise, die tot nu toe acht films heeft voortgebracht die al meer dan 5 miljard dollar hebben opgebracht.

Vlammende actie, een topcast en altijd dikke auto’s in de game. Dit keer zijn de hoofdrollen weg voor twee van de allergrootste actiehelden van de 21e eeuw: Dwayne Johnson en Jason Statham, beter bekend als Luke Hobbs en Deckard Shaw. Het verhaal krijgt een nieuwe wending en neemt je mee over de hele wereld. Van Los Angeles naar Londen en van Chernobyl naar het tropische Samoa. En jij hoeft alleen maar achterover te leunen en met je tengels in je bak popcorn te graaien.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Winnen?

Reken maar van yes dat jij deze film in de bios wilt zien. In totaal geven we 6 pakketten weg. Behalve twee vrijkaartjes, bevat dat pakketje ook een pet, t-shirt en een sleutelhanger. Doe je het niet voor de tickets, dan toch minstens voor de sleutelhanger. Wil je winnen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en tag degene met wie je deze film wilt zien in de reacties onder het Facebookbericht. Vanaf woensdag 31 juli draait de film in de bioscoop. Veel plezier ouwe schobbejak!

Reageer op artikel:
Win tickets voor Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Sluiten