Win kaarten voor het grootste motorcrossspektakel van Nederland

Redactie 29 Aug 2017 Machines

Hallootjes, zijn we weer met een moddervette prijs. Letterlijk dit keer, want reken maar dat de modderklodders in de rondte zullen vliegen tijdens de MXGP in Assen. Ook wel bekend als hét grootste motorcrossspektakel van Nederland.

Dankzij onze vrienden van KTM Nederland geven wij twee exclusieve toegangskaarten weg. Naast het normale event krijg je ook toegang tot bijvoorbeeld de paddock en de handtekeningensessie van het Red Bull KTM Factory Team. Mannen als Antonio Cairoli (8-voudig wereldkampioen) en Jeffrey Herlings (3-voudig wereldkampioen) zullen hierbij aanwezig zijn.

Het evenement zal plaatsvinden op 9 en 10 september bij het TT Circuit in Assen. Elleboog aan elleboog, hoog in de toeren en klaar de gashendel vol naar beneden te drukken na de val van het starthek. Dat worden hoge sprongen jongen, niet normaal. Dit wordt een gruwelijk spektakel. Niet voor niets staat de MXGP bekend als een van de meest prestigieuze off-road motorsportkampioenschapraces ter wereld. Moet je meegemaakt hebben om te ervaren hoe dik dat is.

Winnen? Wij geven zogezegd twee tickets + vette goodiebags van KTM weg! Tag de maat met wie je wil gaan in de comments op Facebook en wij pikken er at random een winnaar uit. Succes!

Hier kun jezelf kaarten kopen voor de MXGP in Assen.

 

Reageer op artikel:
Win kaarten voor het grootste motorcrossspektakel van Nederland
Sluiten