Wij geven 5 exemplaren weg van de dikke Raumfeld One S t.w.v. €250,-

redactie 27 mei 2016 Entertainment

Ben jij op zoek naar de ideale draadloze wifi speaker voor in je keuken, slaapkamer of keuken? Zoek niet verder want we hebben een topper voor jou in de aanbieding. De Raumfeld One S is een compacte speaker die je muziek in optima forma afspeelt. Stream je nummers via je mobiel naar de One S en je bent klaar om onder het genot van je muziek een lekker gerecht te koken, in slaap te vallen of de dag goed te beginnen. Raumfeld maakt deel uit van het oorstrelende Teufel, dus je weet dat het met het geluid wel snor zit.

Winnen?
We geven vijfmaal de One S weg ter waarde van €249,99 euro! Je bent nog nooit zo dichtbij het winnen van een prijs geweest. 

Streamingdiensten als Spotify en Tidal worden uiteraard gesupport door de One S voor gemakkelijk genieten van goede muziek. We mogen vijf rakkers weggeven en het enige wat jij moet doen is je aanmelden voor de Teufel nieuwsbrief en in de comments aangeven dat je hebt meegedaan door een willekeurige opmerking naar keuze.

Invullen
Gooi je mailadres hieronder in het balkje, bevestig daarna nog even de nieuwsbriefaanmelding en gaan met die handel. De actie loopt tot 1 juni, waarna de winnaars automatisch op de hoogte worden gesteld. Als je meerdere One S speakers in je bezit hebt kan je ze via wifi aan elkaar linken voor een multiroom systeem, dus dit is een mooi moment om je verzameling te starten. Succes!

 

Reageer op artikel:
Wij geven 5 exemplaren weg van de dikke Raumfeld One S t.w.v. €250,-
Sluiten