Het water loopt je in de mond van de mooiste schoenen van deze week

redactie 27 mei 2016 Entertainment

We zijn weer helemaal hersteld van de gruwelijkste party van het jaar: de FHM500 Release party en kunnen jou weer trakteren op heerlijke schoenen.Net voor het weekend kan je nog mooi wat inspiratie opdoen om harder te komen dan in je allerhardste dromen. Ook als je je voorliefde voor pizza en schoenen wil komen dan is dat mogelijk. Komt dat zien!

1. Trapstar x PUMA – Disc Blaze ‘White Noise’.

Het Britse merk Trapstar maakte zijn schoenen debuut door met PUMA een collaboration te doen. Met alle mooie dingen in het leven is één keer niet genoeg, dus hebben ze de handen wederom bij elkaar gestoken. Ditmaal hebben ze gekozen voor het welbekende statische scherm waar je bekend mee bent als je een tv-aansluiting van Ziggo hebt. Wij vinden het een brute schoen.

2. Nike Free Mercurial Superfly x Zoom Spiridon.

Schrik niet van de buitenaards lange titel die deze kick gekregen heeft. De naam is even lang als dat de patta gruwelijk mooi is. De nieuwste Nike is een hybride van de Mercurial Superfly e de Zoom Spiridon. Ook als je niet bekend bent met beide schoenen zie je dat een remix leidt tot een futuristische stapper. We glijden bijna van onze stoel af.

3. Nike SB Janoski ‘Peperoni Pizza’.

Als je een voorliefde voor het ronde Italiaanse godenvoer hebt, pizza natuurlijk, dan is dit wat voor jou. Nike heeft in hun oven een peperoni pizza uitvoering van de SB Janoski gemaakt waar je van gaat watertanden. Als je liever een tonno of calzone het dan moet je even een brief sturen naar het schoenenmerk.

Reageer op artikel:
Het water loopt je in de mond van de mooiste schoenen van deze week
Sluiten