Wij hebben de ideale wijn gevonden voor de feestdagen

redactie 11 dec 2018 Entertainment

De feestdagen komen steeds dichterbij. Natuurlijk is het lekker om even een flesje wijn open te trekken voor bij het gourmetten. Wil je deze ervaring nog relaxter maken? Dan is deze wijn wellicht wel een aanrader voor jou, er zit namelijk cannabis in.

Winabis, heet dit groene goedje. De naam mag dan wel niet zo creatief zijn, bijzonder is deze wijn zeker te noemen. Je kan niet knijtertje stoned van deze wijn worden, omdat het stofje THC niet aanwezig is in de fles. Anders zou het ook illegaal zijn in The UK, waar deze substantie vandaan komt.

Wiet wijn winabis
Foto: Firebox

Nep stoned

De Winabis is een Sauvignon Blanc met tinten cannabis, waardoor ie de groene kleur krijgt. Ook een leuk  cadeautje om aan je maten te geven. Zeg dan niet tegen ze dat er geen THC  zit, zo weet je meteen wie er nep stoned zit te doen. Altijd leuk zo’n sfeerverzieker! De fles kost zo’n 18 dollar via de website van Firebox, verschepen naar Nederland is helaas niet mogelijk. Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, er is nu ook een Nederlandse variant van dit bijzonder goedje uitgekomen. Die kun je hier bestellen voor €19,95.

Metro

Reageer op artikel:
Wij hebben de ideale wijn gevonden voor de feestdagen
Sluiten