Jerrycan Bar is het meest originele mannencadeau voor de feestdagen

redactie 6 dec 2018 Entertainment

Er werken creatieve genieën bij Designed by Man. Ze bedachten de Jerrycan Bar. Ineens vielen twee werelden samen in een gaaf project. Met de feestdagen in het vizier komt dit vette mannenproduct als geroepen. 

Stalen jerrycans werden vroeger vooral gebruikt om brandstof veilig in te vervoeren. Nou kun je brandstof beter niet gaan drinken en gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Want deze jerrycans kun je bijvoorbeeld ook gebruiken om drank veilig in te vervoeren. Zo kun je essentiële onderdelen uit je bar makkelijk bewaren en het ziet er ook nog eens kekke uit.

Voor in de mancave

Zo’n ding zou je eigenlijk in het museum moeten zien, gelukkig zijn ze zo nobel om het ook met ons te delen. Het ruige drank-cabinet is handgemaakt en past eigenlijk wel in iedere mancave. Ze zijn verkrijgbaar voor onder andere bier, Jack Daniels, Bacardi, Captain Morgan en nog vele andere alcoholische versnaperingen.

Eigen smaak

De jerrycan is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, rood, geel, lichtblauw en wit. Maar als je zelf een beter idee hebt voor een kleur of logo, kun je ze ook altijd effe contacteren. Je kan zelfs de jerrycan helemaal naar eigen smaak laten customizen. De bar wordt standaard geleverd zonder drank, wel zitten er longdrinkglazen bij.

Winnen

Wil je een giftset winnen? Vertel ons in de comments op Facebook waarom jij er een moet hebben. Onder de leukste reacties verloten wij 3 giftsets. Succes maat! Wil je daar niet op wachten? Je kan ze ook hier bestellen.

Reageer op artikel:
Jerrycan Bar is het meest originele mannencadeau voor de feestdagen
Sluiten