HBO maakt bekend dat er een Westworld seizoen 3 komt

Redactie 3 mei 2018 Entertainment

Een wereld van ultieme fantasieën, een plek waar je jezelf kan zijn, ook de duistere versie die niet getolereerd wordt in de echte wereld. Het nieuwe seizoen over het volwassenen pretpark, Westworld, bewijst na 2 afleveringen al een groot succes te zijn. Daarom dat HBO bekend maakte dat er officieel een Westworld seizoen 3 gaat komen.  

HBO zijn programming president Case Bloys gooide dinsdag een statement online waarin hij zijn genoegen uit over de makers van de serie. “Het is een ongelooflijk genoegen om samen te werken met de getalenteerde Jonathan Nolan en Lisa Joy, net zoals met de rest van de talentvolle cast en crew. Van het inspirerende storytelling tot de geweldige visuals. We zijn razend enthousiast om te zien waar het volgende hoofdstuk ons naartoe neemt”.

De mensen achter de serie

Westworld wordt beschreven als een “Duistere lijdensweg over het ontstaan van artificial consciousness en de geboorte van nieuw leven op aarde.” Een interessant en boeiend verhaal dat met de aflevering beter en beter wordt. Westworld is bedacht en wordt geproduceerd door Jonathan Nolan (de broer van regisseur Christopher Nolan) en zijn vrouw Lisa Joy. Ook Star Wars regisseur J.J. Abrams treedt op als executive producer. De serie is gebaseerd op de film Westworld uit 1973 van Michael Crichton. Seizoen 1 was al een groot succes, het werd genomineerd voor maar liefst 22 Emmy’s en won er vijf.

Bouwt door naar een groter geheel

Het eerste seizoen was boeiend en liet ons het park zien waar we rijke mensen naartoe zagen gaan om zich te misdragen. Langzaam gingen er zaken mis in het park en werd een groter geheel zichtbaar. Seizoen twee bouwt volle bak door en laat zien dat de serie veel verder gaat dan een volwassen mensen pretpark.

We kunnen niet wachten hoe dit seizoen uiteindelijk uit pakt en kijken al smachtend uit naar het daaropvolgende seizoen. We zouden het liefste het gehele verhaal in een keer binge watchen, maar dat is dus niet mogelijk. Aankomende zondag zal de derde aflevering van seizoen 2 verschijnen op HBO. Westworld Seizoen 3 zal nog wel even duren helaas.

 

Reageer op artikel:
HBO maakt bekend dat er een Westworld seizoen 3 komt
Sluiten