Trailer van La Casa de Papel seizoen 2 maakt ons razend enthousiast

Redactie 30 mrt 2018 Entertainment

Het Spaanse megaspektakel koloniseerde zich de afgelopen maanden over de gehele wereld. Ook in Nederland wist het wortels te leggen en menig persoon toont verslavingsverschijnselen betreffende de serie. Sinds dat het eerste seizoen plots eindigde, kijken we met grote hunkering naar het tweede seizoen. Netflix trakteert ons dan eindelijk op de eerste beelden van La Casa de Papel seizoen 2 in de vorm van deze dikke trailer.

Wanneer je deze serie nog niet gezien hebt: meld je nu ziek op werk en race naar huis om de tv aan te knallen, want dit is de serie van dit moment. Je zal ons dankbaar zijn. Je moet ook snel zijn, want 6 april begint alweer het nieuwe seizoen en je wilt up to date zijn wanneer die voet aan wal zet.

Potentieel spoiler alert. In het nieuwe seizoen gaat er een boel fout. El Professor schijnt te worden opgepakt en we zien Tokio in haar stringetje op de straat vertoeven (niet erg). We zien weer de nodige vertrouwde actie en spanningsbogen, allemaal zaken om razend enthousiast van te worden. Het goede nieuws is dat vanaf 6 april je alles in één keer kunt kijken aangezien het complete seizoen in een keer online gedropt wordt.

Dus cancel alles, heb schijt aan je studie of je weekendbaantje en binge watch het complete meesterwerk in een keer. Succes.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Trailer van La Casa de Papel seizoen 2 maakt ons razend enthousiast
Sluiten