Nieuwe wc-bril weegt precies hoeveel gram poep jij produceert

redactie 3 Sep 2019 Entertainment

Vandaag de dag is iedereen bezig met z’n gewicht. Te dik, te dun, het is ook nooit goed. Daar heeft de geniale ontwerpster Haikun Deng goed op ingespeeld. Zij maakt het dagelijkse uitstapje naar het kleinste kamertje van het huis net wat interessanter. Dat alles met een simpele weegschaal op de plek waar jij dagelijks een bruine trui breidt.

Wc-bril die je kak weegt

Deze kwalitatief hoge ontwerpster heeft een wc-bril bedacht die laat zien hoeveel je hoopje drekstof nou precies weegt. Het werkt precies zoals je doorsnee wc-bril, maar bij deze zit er een schermpje met cijfertjes op de zijkant waarop je precies kan zien hoeveel van je recent verteerde lichaamsinhoud je het riool doorgaat spoelen. “Vrouwen staan vaak naakt op de weegschaal, omdat ze dan minder wegen. Ze zijn constant met hun gewicht bezig, en zullen dus ook wel graag weten hoeveel ze afgevallen zijn na een wc-bezoekje”, aldus uitvinder Haikun Deng.

Dus heb je jezelf weer eens ordinair lopen vol douwen met het voer van de plaatselijke donörtent, dan kan als je thuiskomt meteen kijken hoeveel kg schade je jezelf weer hebt aangebracht. Wel leuk voor de competitief ingestelde mannen onder ons. Briefje op de wc hangen, potlood erbij en het klassement om de Bruine Trui kan van start!

 

Reageer op artikel:
Nieuwe wc-bril weegt precies hoeveel gram poep jij produceert
Sluiten