Trailer War Machine lokt ons naar Netflix

Netflix is in hoog tempo de filmindustrie aan het veroveren en slingert de een na de andere topper online. Het zijn gouden tijden voor de abonnees. In hun nieuwste kraker werken ze samen met niemand minder dan Brad Pitt in de oorlogsfilms War Machine.

We lieten al eerder een teaser zien van War Machine waarin Brad weer een geweldig type lijkt neer te zetten. Hij bewijst al jaren tot een van de beste en meest gewilde acteurs van zijn generatie te horen.

Brad speelt de rusteloze generaal Glenn McMahon die ten koste van alles wil winnen. In Afghanistan krijgt Glenn de leiding over een wederopbouwmissie en moet hij samenwerken met de plaatselijke bevolking. Het probleem is alleen dat beide partijen elkaar als vijand zien.

De generaal wordt door Brad gepresenteerd als typische Amerikaan die verwacht de strijd wel even te winnen, de situatie is helaas veel complexer en verwacht een andere aanpak dat schietgrage generaal gewend is. De trailer laat zien dat War Machine een film is waarmee rekening gehouden moet worden, al is het maar omdat Brad Pitt weer een topprestatie levert.

Vanaf 26 mei is het spektakel op Netflix te zien.

High Snobiety

Reageer op artikel:
Trailer War Machine lokt ons naar Netflix
Sluiten