Waarom jij wagyu vlees in huis moet halen voor de perfecte BBQ sessie

Nu de zomer langzaam op een einde loopt kun je nog voor de laatste paar keren de barbecue ontsteken. Een lekker drankje en stokbroodje met smeersel is geen overbodige luxe, maar het belangrijkste is natuurlijk een goed stuk vlees. Bij onze matties van The Meatlovers ben je dan ook op het juiste adres.

Lekkere stukken vlees komen in vele soorten en maten. Je hebt worstjes, karbonades, kippenpoten, lamskoteletten en noem ze maar op. Er zijn echter twee stukken vlees die bovenaan staan bij elke vleesliefhebber, namelijk Waygu Steak en Ribeye. Haal die briketten dus maar in huis en nodig je vrienden uit, want met deze crème de la crème stukjes vlees van The Meatlovers willen je maten nooit meer ergens anders barbecueën.

@themeatloversnl Wagyu Ribeye 😋😍 #themeatlovers #meatlovers #tml #bbq #meat #fyp #fy #fypシ #be #nl #barbecue #butcher #vlees #foodporn #foodlover #food #wagyu #wagyubeef #heerliedepeerlieee #slager #ribeye #ribeyesteak #uruguay #uruguay🇺🇾 ♬ original sound – The Meatlovers

#1 Uruguay Wagyu

De Uruguay Waygu van onze maten is er niet zomaar een die je overal kan kopen. De runderen die worden geslacht voor dit heerlijke stukje vlees zijn minstens 300 dagen gevoerd met graan. Dit zie je dan ook meteen terug in de structuur van het vlees. Het Wagyu rund heeft van nature aanleg voor het ontwikkelen van intramusculair vet, de graanvoeding stimuleert dit nog meer wat resulteert in de hoge Marbling Score. In Jip-en-janneketaal betekent dit dat het vlees van een magnifieke kwaliteit is en je er naar alle waarschijnlijkheid geen genoeg van kunt krijgen.

wagyu

#2 Ribeye

De naam van het vlees zegt al genoeg: een ribeye wordt gesneden uit de rib van het rund. Het stuk vlees zit aan de voorkant van de rug en krijgt weinig beweging, hierdoor zit er aan stuk ribeye een hoop vet. De ribeye is dan ook van de zachste en sappigste stukken vlees die je op jouw grillplaatje kan leggen. Wij raden je dan ook zeker aan om een lekker stukje van deze lekkernij te scoren!

The Meatlovers

#3 Ribeye Uruguay Waygu

Zelfs met goede stukken vlees is er nog steeds een verschil. De koning van goede stukken vlees is dan ook deze topper, genaamd Ribeye Uruguay Waygu. Dit stuk vlees heeft volgens de kenners alle facetten in huis om een heerlijk stuk vlees te zijn. Er zit meer dan genoeg vet op, de runderen worden goed verzorgd en het vlees wordt niet maandenlang opgeslagen in een vrieshuis. De Ribeye Uruguay Waygu moet dan ook een ervaring zijn om nooit te vergeten.

The Meatlovers

Bestellen?

Bel je maten dus maar gauw op voor die VrijMiBo of barbeque bij jou thuis, want met deze stukken vlees weten we zeker dat ze voor altijd bij je willen blijven. Het gezegde dat liefde door de maag van de man gaat is natuurlijk niet gebaseerd op een fabeltje, hehe. Bestellen van deze overheerlijke stukken doe je op de website van The Meatlovers.

Reageer op artikel:
Waarom jij wagyu vlees in huis moet halen voor de perfecte BBQ sessie
Sluiten