Gast pimpt VW Caddy naar next level koeriersbus

Redactie 12 jul 2018 Machines

Maak die stoelriemen maar vast want dit is de natte droom van bestuurders van koeriersbusjes. Het hoeft allemaal niet zo saai. Die gare witte bestelwagens met grijze kunststof bumper zijn verleden tijd dankzij de VW Caddy R360 van Dan. Van onderaf lijkt het haast wel alsof je in een gepimpte VW Golf aan komt scheuren.

Dik vermogen in de VW Caddy

Normaal wordt de voordeur zo snel mogelijk dicht getrokken na het bezorgen van het pakketje, maar als je met deze bak aankomt heb je kans dat ze je met open mond nakijken. Dat moet vast het doel zijn geweest van Dan. Hij plakte er een strakgetrokken Golf 7R bumper op, schroefde er nog een  2 liter TFSI uit een Golf 5 GTI ED30 motor in. Alsof dat nog niet genoeg was voegde hij ook nog K04-turbo, een andere luchtinlaat, inlaatspruitstuk, downpipe en een volledig titanium uitlaatlijn, een software-update en nog heel veel meer aan zijn waggie toe. Eindstand levert hem dat 360 pk op.

Flink uitgebreid

Dan houdt van luxe dus gooit zijn wagen er ook vol mee. Zo zit er een luchtroosters van een Audi A3 in en ploft hij in gloednieuwe kuipstoelen van de Porsche Boxster. Alleen zal er niet zo snel een bammetje worden gegeten tijdens de pauze op de bouwplaats, want daar gaat Dan voorlopig niet meer heen. Hoewel je daar toch als een baas binnenkomt. Sowieso de parkeerplek van de opzichter claimen.

Foto’s: Speedhunters / Paddy McGrath

 

Reageer op artikel:
Gast pimpt VW Caddy naar next level koeriersbus
Sluiten