Vrouwen nemen het dievenstokje over in Ocean’s 8

Redactie 20 dec 2017 Entertainment

Na elf jaar gaat het verhaal verder, waar de meest hilarische rovende boevenbende is gebleven na Oceans Thirteen. Nu komt er een volledig vrouwelijke vervolg op de vorige drie Oceans roof comedy’s door George Clooney, Brad Pitt en de rest van de clan.

Deze keer neemt Sandra Bullock de leiderstotem over als Debbie Ocean, de vervreemde zus van meesterdief Danny Ocean. De trailer opent met Bullock in een karakteristieke oranje jumpsuit van de plaatselijke bajes. Tijdens een voorwaardelijke hoorzitting belooft de zus, die het DNA met grijpgrage handjes ook in zicht heeft, ‘het eenvoudige leven’ op te pakken als ze wordt vrijgelaten. Reken daar maar niet op.

In de eerste beste gelegenheid verdwijnen de reclasseringseisen al in de bekende prullenbak. In haar volgende ontmoeting met haar collega-rovers, waaronder Rihanna, Anne Hathawat, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson en Mindy Kaling, bespreken ze een 150 miljoen dollar juwelenroof tijdens het jaarlijkse New Yorks glinsterende Met Gala.

Het volledig op de dames gerichte vervolg bevat een karrenvracht aan sterren die de revue passeren in de hilarische dievenfilm. Zo komen onder andere Dakota Fanning, Matt Damon, Anna Wintour, Kim Kardashian West, Kendall en Kylie Jenner, Olivia Munn, Katie Holmes, Zayn Malik, Zac Posen, Adriana Lima en Serena Williams allemaal een keer in beeld. Ocean’s 8  verschijnt op 8 juni op het witte doek. Trailertje check je hieronder.

Maxim

Reageer op artikel:
Vrouwen nemen het dievenstokje over in Ocean’s 8
Sluiten