10 vrouwen die je moet volgen op Instagram in 2018

Redactie 17 jan 2018 Girls

We zijn inmiddels op het punt aangekomen waarbij kennissen je geen gelukkig nieuwjaar meer wensen, dus we kunnen nu wel stellen dat 2018 definitief aan de gang is. Een mooie gelegenheid om vooruit te blikken op vrouwen die je moet volgen op Instagram dit jaar. Waarschijnlijk volg je vermaarde Instagrammodellen als Anna Nyström, Jen Selter en Sara Underwood allang. Tijd voor vers bloed! Gaan wij je bij helpen, want deze modellen gaan het helemaal maken en gaan je feed van de nodige vrolijkheid voorzien.

Ashley Schultz
Leeftijd:
30 jaar
Zangeres die meer dan een miljoen views scoorde met haar nummer Mess Around op YouTube. Modelleert er nog wat naast, wat een van de redenen is dat meer dat ze gevolgd wordt door meer dan 200.000 mensen op Instagram.

Malibu ?? ? @mikelrob

A post shared by Ashley Schultz ? (@ashxschultz) on

Bianca Ghezi
Leeftijd:
22 jaar
Geboren in het zonovergoten Miami waar ze is met haar voluptueuze lichaam is uitgegroeid tot een Instagramcelebrity. Met een lengte van 1.65 meter en een gewicht van 51 kilo geschikt voor het betere smijtwerk in de slaapkamer. Appetijtelijke bilpartij bovendien.

*I tripped and fell after this*

A post shared by bianca (@biancaghez) on

Adrianne Ho
Leeftijd:
30 jaar
Uit Toronto in Canada komt Adrianne Ho. Internationaal model van beroep waarbij ze op de covers heeft gestaan van de grote bladen der aarde.

?

A post shared by Adrianne Ho (@adrianneho) on

Sofia Jamora
Leeftijd:
20 jaar
Behoort al tot de grotere Instagrammodellen met meer dan een miljoen volgers, maar nog niet zo ontzettend bekend bij het grote publiek. Daar gaat dit jaar verandering in komen.

Issa vibe

A post shared by Sofia Jamora (@sofiajamora) on

Cherie Noel
Leeftijd:
27 jaar
Voor iedereen die behoefte heeft aan bloedmooie modellen in zijn feed, is aan het goede adres bij Cherie. Is playmate voor de Zuid-Afrikaanse Playboy, wat haar populariteit geen windeieren zal leggen. Bindend advies voor een van de vrouwen die je moet volgen op Instagram.

?@studio977 ♥️ @findyourtalent

A post shared by Cherie Noel (@cherienoel) on

Isabelle Mathers
Leeftijd: 18 jaar
De piepjonge Isabelle is een gouden beauty vanuit de Gold Coast van Australië. Staat lekker voor de camera en verblijdt daar dagelijks zo’n 275.000 volgers mee. Dat zijn er dadelijk nog een paar meer. Is dol op ananas.

self time that shit ?

A post shared by ISABELLE MATHERS. (@isabellemathersx) on

Sarah Scotford
Leeftijd: 36 jaar
Fungeert wel eens als de body double van Margot Robbie. Dan moet je van bijzonder goede huize komen. Ondanks haar 36-jarige leeftijd nog een relatief ongerepte parel met zo’n 25.000 volgers. Schurkt wel een beetje tegen de categorie blonde pr0n bimbo aan, maar wie maalt daarom.

You gotta know when to fold em.. . . Dress @nakedwardrobe #ocean #beach #blackandwhite #outdoors

A post shared by Sarah Scotford (@sarahscotford) on

Samantha Sepulveda
Leeftijd:
33 jaar
Afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en hoewel Rihanna afkomstig is uit Barbados, heeft Samanthe wel wat weg van Riri. Heeft een vergelijkbare carrière als onze Nochtli, want was eerst politieagente die uitgroeide tot social media grootheid. Waarvoor nog altijd dank aan de klokkenluider.

“I promise it won't be the last kiss ?” – #SamanthaSepulveda ___________________________________ ?? @andresaquinonyc something major in store ?? #TheModelCop ??‍♀️??

A post shared by *OFFICIAL*Samantha Sepulveda™✨ (@sammysep) on

Miss Genii
Leeftijd: 25 jaar
Wie houdt van latina’s met grote ronde billen en een paar gigajetsers is bij Genii aan het goede adres. Een blik op haar Instagrampagina maakt ons behoorlijk onrustig.

Throw wayyy back Thursday w/ @ryanastamendiphotography ?

A post shared by Genesis (my only account) (@genesislopezfitness) on

Gigi Paris
Leeftijd: 25 jaar
Altijd al afgevraagd hoe een samensmelting tussen Venezuela en Frankrijk eruit zou zien? Hier heb je je formidabele antwoord! Behoorlijk toevallig dat ze daadwerkelijk Paris van haar achternaam heet. Een zekerheidje van de vrouwen die je moet volgen op Instagram.

muggin' a l'agence ? @sammajoy @elitemodelsmiami ⚡️

A post shared by Gigi Paris (@msgigiparis) on

Foto: Gigi Paris door Stephen Sun <— volg hem hier op Instagram

Reageer op artikel:
10 vrouwen die je moet volgen op Instagram in 2018
Sluiten