Dit zijn onze voorspellingen voor de eerste speelronde van de Premier League

Redactie 8 Aug 2019 Entertainment

In navolging van de Eredivisie, barst dit weekend ook het voetbalspektakel van de Premier League los. Door de clubs is er weer met miljoenen gesmeten alsof het broodjes kaas zijn, maar de selecties zijn weer versterkt. Samen met Toto blikken we vooruit op de eerste speelronde.
Advertisement

Transferrecords

De topclubs van het vorige seizoen, Manchester City en Liverpool hebben zich opvallend rustig gehouden, maar de overige clubs hebben uiteraard wel flink huisgehouden. Zo brak Arsenal het transferrecord door liefst 80 miljoen af te tikken voor Lille-sensatie Pepe. Ook Manchester United staat in de recordboeken, want voor Harry Maguire rekenden zij 88 miljoen euro af, waarmee het Virgil van Dijk aflost als duurste verdediger aller tijden. Ook Tottenham Hotspur gaf met 60 miljoen euro een recordbedrag uit aan Ndombole van Lyon. Daarnaast wil het op de laatste dag van de transfermarkt (morgen sluit ‘ie al in Engeland) nog stunten met Coutinho van Barcelona en/of Dybala van Juventus.

Big Spender

Big spender is echter Aston Villa, die in totaal meer dan 140 miljoen euro uitgaven aan nieuwe spelers. Niemand spendeerde meer money dan de promovendus uit Birmingham. Voor dat geld werd een heel nieuw elftal aangetrokken, waarvan spits Wesley van Club Brugger voor 25 miljoen de duurste was.

Het moge duidelijk zijn: het Premier League seizoen staat klaar om uit de startblokken te stuiven. Het mag dan al jaren de grootste money league van de wereld zijn, het is in onze ogen ook de meest aantrekkelijke competitie van allemaal. De stadions, de sfeer, de beleving, de hoeveelheid topclubs, de topspelers. Er kan weinig op tegen de Premier League. Natuurlijk kun je ook weer inzetten bij Toto! Nog geen account? Maak hier je account aan en speel mee!

Manchester United – Chelsea

Als we er een wedstrijd voor je mogen uitpikken, dan is natuurlijk Manchester United-Chelsea. Het meest aansprekende affiche uit de eerste speelronde. De odds zijn interessant, want voor een zege van Man U krijg je 2,12, een gelijkspel 3,25 en voor een overwinning van Chelsea staat een quotering van 3,30.

Manchester won in de voorbereiding van Inter (1-0) en Spurs (1-2) en speelde afgelopen weekend nog gelijk tegen AC Milan (2-2). Chelsea daarentegen won van Barcelona (2-1), maar kreeg ook veel tegengoals in wedstrijden tegen Salzburg (3-5) en Reading (3-4). Ondanks het transferverbod van Chelsea hebben wij wel vertrouwen in de Blues. Zeker met icoon Frank Lampard als nieuwe trainer. Wij gokken op een doelpuntrijke overwinning van Chelsea. Wij zetten een tientje op overwinning Chelsea en een vijfje op meer dan 1,5 doelpunten. Totaal kunnen we 39,50 pakken. Mooie bet toch. Wat denk jij ervan? Laat zien wie de echte Koning Toto is en vul hier je Toto in voor United tegen Chelsea. Ga jij er straks misschien wel met de volle buit vandoor!

Hieronder hebben we ook nog even de rest van de wedstrijden in de Premier League ingeschat. Wat denk jij dat de resultaten gaan zijn in de eerste ronde van de Premier League? Pak je kans en vul hier zelf je voorspellingen in.

Beste doelpunten

Om je een beetje warm te maken, hebben we hieronder de beste doelpunten tussen Man Utd – Chelsea voor je opgeduikeld.

Reageer op artikel:
Dit zijn onze voorspellingen voor de eerste speelronde van de Premier League
Sluiten