Voorbeschouwing: zo ga je geld verdienen met Ajax – Lille (en andere CL-wedstrijden)

Redactie 16 Sep 2019 Entertainment

‘The Champiooooooooooooooooons!’ Vanaf morgen galmt de mooiste voetbalhymne ter wereld weer door de Europese stadions, want het nieuwe Champions League-seizoen zal in alle hevigheid losbarsten. Er staan nogal wat krakers op het programma zeg, jeetje mina. Gelukkig voor Nederland is de smaakmaker van het afgelopen seizoen Ajax ook weer van de partij. Wij blikken samen met TOTO vooruit op de eerste speelronde in de groepsfase van de Champions League.

Zoals je weet is Ajax ingedeeld in een zeer aansprekende poule met tegenstanders als Chelsea, Valencia en Lille. Een groep waarin iedereen van iedereen kan winnen. Het zit allemaal heel dicht bij elkaar, maar op papier zou je Lille aanwijzen als minste van de vier. Maar onderschat die Fransen niet hoor. Afgelopen seizoen eindigde ze gewoon als 2e in de sterke Franse competitie. Maar net als de Amsterdammers, heeft ook Lille een jasje uitgedaan met het vertrek van vier belangrijke spelers, waarvan Pepe voor 80 miljoen naar Arsenal de grootste aderlating is.

Ajax – Lille

Nieuw seizoen, nieuw team dus. Het team moet nog een beetje vorm krijgen. Dat blijkt ook wel uit de resultaten. Het won de drie thuiswedstrijden, maar verloor allebei de uitwedstrijden. De 2-1 van afgelopen vrijdag op Angers was ook niet echt geweldig. Om nog maar te zwijgen over de 2-0 verliespartij tegen Reims de week ervoor. Aan de andere kant gaat Ajax steeds soepeler draaien. Afgelopen weekend won het met 4-1 overwinning van Heerenveen waardoor het samen met PSV de eerste plaats bezet in de competitie.

Wat verwachten wij van de wedstrijd van morgen? Ajax is de favoriet bij de bookies, met een quotering van 1,48 voor een overwinning. Een gelijkspel staat op 4,55 en wint voor Lille kan rekenen op een quotering van 6,50. Lastige pot, maar Ajax verkeert in vorm, terwijl Lille nog zoekende is. Met de steun van de fans in de Johan Cruijff Arena verwachten wij een nipte overwinning voor de Amsterdammers. Als je nog een extra gokje wil wagen, dan tippen wij een doelpunt van aanvoerder Tadic. In 5 wedstrijden heeft ‘ie er al vijf in liggen. Op ‘Tadic scoort en wint met 1-0, 2-0 of 2-1’ staat een quotering van 5,25. Wij doen een tientje op allebei, wat ons een totaalwinst van 47,30 kan opleveren.

Ajax - Lille

Maar er zijn nog meer uitermate interessante potten in de groepsfase van de Champions League. Wij pikken er een paar interessante betjes voor je uit.

Chelsea – Valencia

In dezelfde groep speelt Chelsea op Stamford Bridge thuis tegen Valencia. Chelsea heeft een leuk aanvallend team onder leiding van oud-legende Frank Lampard. Het bivakkeert op dit moment op de 6e plaats in de Premier League en won afgelopen weekend met 5-2 uit bij Wolverhampton Wanderers. Diezelfde uitslag was te vinden op het scoreformulier tussen Barcelona- Valencia, maar dan aan de verkeerde kant van de score. We waren niet echt van ze onder de indruk. Bovendien is de trainer eruit, dus een hoop onrust in de Sinaasappelstad. Chelsea gaat deze pot in eigen huis winnen. Met een quotering van 1,85 bovendien zeer aantrekkelijke cash-out.

Napoli – Liverpool

Een andere interessante quotering staat voor Champions League-winnaar Liverpool, dat een lastige uitwedstrijd bij Napoli tegemoet gaat. Maar effe, een quotering van 2,31 voor een overwinning van Liverpool? Die moet je gewoon spelen.

Paris Saint Germain – Real Madrid

De kraker van de eerste speelronde is PSG tegen Real. Wauw, wat een heerlijke pot der supersterren. Moeilijk in te schatten wat dit gaat worden. PSG is nog niet op z’n sterkst, maar Real speelt ook niet heel best. Overwinning PSG staat quotering van 2,16 op, terwijl  winst voor Real op 3,20 wordt ingeschaald. De meest gunstige quotering is een gelijkspel met 3,65. Precies waar wij ons geld op knallen.

Atlético Madrid – Juventus

Dé andere kraker uit de eerste speelronde is in Groep D. Atletiiiii tegen Juve. Duel der wonderkinderen. Joao Felix versus Matthijs de Ligt. We zijn nog niet echt onder de indruk van Juve, terwijl Diego Simeone alweer een ijzersterk nieuw elftal op poten heeft gezet. Quotering van 2,31 voor een overwinning van Atletico? Die gaan we zetten.

Reageer op artikel:
Voorbeschouwing: zo ga je geld verdienen met Ajax – Lille (en andere CL-wedstrijden)
Sluiten