De Vollebak 50.000 BC Jacket is het ultieme wapen tegen moeder natuur

redactie 19 Sep 2019 Entertainment

De omstandigheden die de prehistorische mens moest overwinnen is de wreedste in de geschiedenis van de mens. Meer dan 50.000 jaar geleden streden deze bikkels tegen een nog ongetemde aarde. Daarom zocht Vollebak dan ook terecht de inspiratie bij onze voorouders voor hun nieuwste ultra-stoere jacket.

Every corner of the earth

Met deze jas is geen grot, zee, klif of oerwoud te veel. Het beschermt je tegen elk gevaar dat er op deze aarde bestaat. Als Iron-Man deze jacket aan had kon hij gewoon zonder problemen met die vingertjes knippen. Daar is het helaas te laat voor, maar jij kunt deze jacket wel bestellen. Jij bent de nieuwe Columbus. Doorzoek elke hoek van de aarde en kom op plekken die nog nooit eerder zijn bewandeld.

Stormtrooper design

Je lijkt een beetje op die ‘sneeuwstormtroopers’ uit Star Wars. Het enige verschil is dat dit design niet mist. Met behulp van een ijstijdbestendige constructie is deze technische jas ontworpen om de aarde te koloniseren. Niks is te gek. Deze zware tweede huid is waterdicht, winddicht en beschikt over een robuust buitenmembraan. Dit moois wordt afgemaakt door een isolerend, maar toch ook thermoregulerend Zwitsers wollen interieur. Je draagt eigenlijk een wolk die stiekem een tank is. Naast het weer is die ook bestemd tegen de nagels van je vrouw of schoonmoeder. Voor een kleine 1145 euro is die van jou. Wat een droomjas!

Reageer op artikel:
De Vollebak 50.000 BC Jacket is het ultieme wapen tegen moeder natuur
Sluiten