Word een baas van een sommelier met het wijnspel Vin Voyeur

Redactie 5 nov 2017 Entertainment

Ook een ontzettende wijnliefhebber, maar kun jij je kennis nog wel wat bijspijkeren? Dan hebben wij het ultieme bordspel voor je gevonden. Met Vin Voyeur ga je én heel veel chille wijn drinken én ga je ook nog van alles en nog wat leren over wijn. Kennis vergaren was nog nooit zo leuk.

Je speelt met 3 tot 8 vrienden en afhankelijk van de gezelligheid varieert de speelduur van 2 tot 4 uur. Je proeft 6 wijnen en speelt games waardoor je gaandeweg meer en meer op je eigen waarnemingen durft te vertrouwen. Dat maakt het tot de perfecte decor van een goed feestje thuis. Lekker met de donkere maanden in het vooruitzicht, als je geen zin hebt om nog de stad in te gaan.

Om je eigen smaak te leren kennen moet je experimenteel te werk gaan. Dit houdt echter niet op bij proeven. Ook je reuk en associatief vermogen wordt op de proef gesteld. Natuurlijk is het een spelletje, dus komt er een stukje competitie bij kijken. Ooit punten gescoord met je neus? ontpop jezelf tot snob in de kennisgeile Pubquiz, en tot slot Grand finale de ‘Vino Incognito’ waarin de kleur van de wijn is verandert en daarmee jou smaak vermogen op de proef stelt.

Dit spel in huis halen? Op vinvoyeur.com kun je ‘m bestellen!

Vin Voyeur
Foto: Vin Voyeur
Vin Voyeur
Foto: Vin Voyeur
Reageer op artikel:
Word een baas van een sommelier met het wijnspel Vin Voyeur
Sluiten