Novitec maakt gruwelijk monster van Ferrari GTC4Lusso

Redactie 5 nov 2017 Machines

Mocht je nog nooit van Novitec hebben gehoord, dan ga je het hierna wel onthouden. Novitec is is de huistuner van exclusieve merken als Ferrari, Lamborghini, Maserati en Rolls Royce. Normaal gesproken al geen misselijke auto’s, maar Novitec gooit er altijd nog net effe een paar kilo aweseomness bovenop.

Zo pakten ze eerder al de F12berlinetta aan, Nu hebben ze de Ferrari GTC4Lusso onder handen genomen. De bolide kwam een jaar geleden op de markt als de stevig opgefriste Ferrari FF. In de basis dezelfde auto, maar wel met nieuwe koets en nieuwe technieken onder de kap. Aardig prijskaartje ook, want voor minder dan 360.000 euro gaat de vierzitter niet bij jou voor de deur staan.

Novitec maakt van die wagen nog een vrolijker feestje, door bijvoorbeeld het aantal pk’s op te vijzelen naar 709 stuks. Daarmee raast de Lusso in 3,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u en stopt het spektakel bij 334 km/u. Verder hebben ze aanpassingen gedaan als een nieuwe sportuitlaat, drie potentiële motorupgrades die het koppel verhogen en is de aerodynamica verbeterd. Daarnaast hebben ze het uiterlijk nog wat Novitec ready gemaakt. Kun je lekker met je kids naar het Gardameer crossen. Aardig karretje, nietwaar? Moet je de sound nog horen!

 

Reageer op artikel:
Novitec maakt gruwelijk monster van Ferrari GTC4Lusso
Sluiten