9 villa’s te koop in dezelfde straat, ideaal voor je vriendengroep

Heb je zin om met je blote bast eens languit in een luxe groot bad te chillen en te proosten met een heerlijke Krug Clos d’Ambonnay in je nieuwe villa? Natuurlijk. Kan nu ook gewoon. Want in Schilde staan negen villa’s tegelijk te koop en dit weekend vindt er een open dag plaats.

Heerlijk optrekje, niet? Ideaal om eens goed onveilig te maken met je vrienden. Sterker nog, koop ze gewoon allemaal. Heb je een hele straat voor je maten en kun je altijd met ze op de koff…. bier zuipen. In deze straat in het Belgische Gilde staan namelijk negen villa’s te koop. Is de buurt zo onveilig? Hebben ze te maken gehad met een irritante buurvrouw? Nee, de villa’s werden eigenlijk gebruikt als een tijdelijk woonverblijf voor gezinnen van grote zakenlui.

villa
Foto: Immo Point -Huisnummer 23, vraagprijs 875.000 euro

Stad

Zie het meer als vakantieadresjes die de hele familie Costermans bezit. Ze willen van de ‘huisjes’ af omdat ze niet meer zo in trek zijn bij de zakengezinnen. Veel families settelen zich midden in een luxe appartement Antwerpen en zo zitten ze dichterbij de winkels. Omdat de familie van alle villa’s af wilt, zetten ze overal een ‘te koop’ bordje in de tuin.

‘Nog nooit meegemaakt’

Het mooie is dat je de villa’s kan bezoeken zonder afspraak. Ook al heb je geen knaken in je zakken, dan kun je er nog een leuke dag van maken. Het komt niet vaak voor dat er zoveel villa’s tegelijk open huis hebben vertelt makelaar Stig Daems van Immo Point: “Wij hebben het zelf in elk geval nog nooit meegemaakt. Het is trouwens absoluut niet zo dat het plots slecht wonen zou zijn in de Torfheidedreef of dat er iets mis zou zijn met het aangeboden vastgoed. Integendeel, het gaat om mooie, instapklare en goed onderhouden villa’s in een rustige en doodlopende straat.”

villa
Foto: Immo Point – Huisnummer 20, vraagprijs 995.000 euro

Vriendenprijsje

Vraagprijsje? Tussen de 875.000 tot 1.598.000 euro. Krijg je wel een heel dik huis. Als je slim bent koop je samen met je maten zo’n villa. Ben je met tien man? Betaal je per persoon een mooie 875.000 voor het goedkoopste optrekje. Is even een investering, maar dan heb je wel wat. Als je echt slim bent maak je gelijk een combideal met de mannen van Webkarpet of Parketdirect, zodat jullie vloeren ook nog eens helemaal up to date zijn. Wie een kijkje wil nemen, kan zaterdag tussen 13 en 16 uur en zondag tussen 14 en 16 uur terecht in de Torfheidedreef. Centraal aanmeldpunt is huisnummer 17.

villa
Foto: Immo Point – Huisnummer 17, vraagprijs: 995.000 euro.

Uitgelichte foto: Klaas De Scheirder

 

Reageer op artikel:
9 villa’s te koop in dezelfde straat, ideaal voor je vriendengroep
Sluiten