Deze zieke villa op de Caraïben kost een slordige 25 miljoen dollar

redactie 25 okt 2018 Entertainment

Je hebt vast nog nooit van Saint-Barthélemy gehoord. Dat is op zich niet heel raar ofzo, so don’t worry. Het is een eiland van slechts 25 vierkante kilometer groot, ligt in het Caribisch gebied. Het is een waar paradijs, compleet met een prachtige baai, cocaïne-witte stranden en een diepblauwe zee. Goed nieuws, er is daar een zieke villa te koop. Kost je wel 25 miljoen dollar. Maar hee, dat is het echt wel waard. 

Deze villa heeft eigenlijk alles wat een villa moet hebben. Een enorm zwembad, een tennisbaan, een dik terras en een mooi stenen voetpad. De Villa RKK, zoals het optrekje heet, heeft voor zowel binnen als voor buiten genoeg faciliteiten. De villa is ook puur gebouwd voor het menselijke vermaak, maar dan wel voor de levensgenieter met een dikke portemonnee. Het huis heeft verder 5 slaapkamers, een ruime keuken, een bar en 5 baden. Daarnaast heb je een dikke lap grond eromheen. Kun je eindelijk eens beginnen aan die moestuin die je niet wilde aanleggen. Het huis is gelegen vlakbij Lorient beach, waar je ook uitzicht op hebt. Hier kun je trouwens heel goed surfen.

Mocht dit toch financieel te gortig voor je zijn, dan kun je ook gewoon beginnen met thuis je parket te vervangen of laminaat te kopen. Klaar je huisje ook weer mooi van op.

Reageer op artikel:
Deze zieke villa op de Caraïben kost een slordige 25 miljoen dollar
Sluiten