Documentaire over Famke Louise ziet er intens uit

Gisteren was Famke Louise nog in het nieuws omdat ze uit schaamte al haar vlogs had verwijderd. Zo’n 50 video’s waren plots verdwenen van haar YouTube-kanaal. Een dag na deze actie dropt Videoland de trailer over de gloednieuwe docu over haar leven. En dat is best heftig en confronterend. Ze krijgt een hoop shit over haar heen, zo leest ze een aantal reacties voor van haar social media: ”Famke! Pleeg zelfmoord”

Je kan zeggen over Famke wat je wilt, maar stoer is ze in ieder geval wel. Ze doet lekker haar eigen ding, maakt liedjes, doet optredens en duikt regelmatig op in de media. De afgelopen tijd kreeg ze een kanonnade aan kritiek en  gezeik over haar heen, natuurlijk wordt het dan weleens teveel. Dat laat ook de trailer van de documentaire die gemaakt is door Elza Jo Tratlehner pijnlijk duidelijk worden.

”Ik hoop dat je onder een bus komt”

Bijna dagelijks krijgt ze dit soort reacties binnen. Mensen wensen haar de dood en allerlei nare ziektes toe. Dat gun je niemand toch? Het lijkt erop dat deze docu moet zorgen voor een harde kijk op de realiteit. De andere kant van de munt.

Bij ons geen kwaad woord over deze dappere dodo. Eerder dit jaar kreeg Famke Louise de prijs voor Mooiste Social Media Prinses van ons uit handen van mattie Ronnie Flex. En deze is dik verdiend!

Reageer op artikel:
Documentaire over Famke Louise ziet er intens uit
Sluiten