Gast draagt vijftien lagen kleding om toeslag EasyJet te ontlopen

redactie 9 Jul 2019 Entertainment

Het is een beetje de truc als je met budgetvluchten op vakantie gaat. Vaak moet je daar extra bijbetalen als je een grote koffer wilt inchecken en ook extra kilo’s kosten je een godsvermogen. De 46-jarige Schot John Irvine omzeilt dit door zijn koffer leeg te halen en vijftien lagen kleren over elkaar aan te trekken.

John wilde zijn koffer inchecken voor zijn terugvlucht van Nice naar Edinburgh en kreeg toen te horen dat zijn koffer te zwaar was. In plaats van een flink bedrag bij betalen, koos hij ervoor om wat kleding uit zijn koffer te halen en aan te trekken. Uiteindelijk stapt hij het vliegtuig in met vijftien shirts over elkaar aan. Dat zal een warme vlucht zijn geweest.

Personeel

Je zou denken dat ze het bij EasyJet minder leuk vinden, aangezien ze toch een aardig geldbedrag mislopen. De familie vertelt dat het personeel er best om kon lachen, daar scoren ze punten mee. Bij de beveiliging vonden ze het minder leuk. Zij dachten namelijk even dat John iets illegaals mee smokkelde onder zijn dikke laag met kleding. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en werden ze allemaal doorgelaten. Het levert in ieder geval een hilarisch filmpje op.

Reageer op artikel:
Gast draagt vijftien lagen kleding om toeslag EasyJet te ontlopen
Sluiten