Terry Crews kondigt na vijftien jaar vervolg White Chicks aan

redactie 2 Jul 2019 Entertainment

Terry Crews laat in Watch What Happens Live With Andy Cohen weten dat er een vervolg komt op de klassieke comedy White Chicks. Het eerste deel kwam uit in 2004, dus nu komt er na vijftien jaar eindelijk goed nieuws over deze hilarische film.

Crews vertelt dat Shawn Wayans ook meedoet met het vervolg: “Ik zag hem laatst nog en hij zei: We gaan het doen.” Crews lijkt enorm enthousiast: “Ik ben al vijftien jaar aan het trainen.” Wij kunnen zijn enthousiasme wel begrijpen, ondertussen is de film uitgegroeid tot een waar fenomeen. Vooral de scène waarin Crews losgaat op het lievelingsnummer van zijn personage A Thousand Miles zorgt bij ons nog steeds voor een enorme lachkick.

Voor wie de film niet gezien heeft, ga ‘m vooral heel snel checken. Hij gaat over twee FBI-agenten (Shawn en Marlon Wayans) die een undercover reddingsoperatie moeten uitvoeren. Je kunt het wel raden, ze vermommen zich als ‘white chicks’. Dit levert ongelofelijk veel hilariteit op, met misschien wel als hoogtepunt de absurde scène van Terry Crews. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Terry Crews kondigt na vijftien jaar vervolg White Chicks aan
Sluiten